Na een mooi voetbalseizoen, derde in de beker en tweede in de competitie, werd het seizoen afgesloten met een druk programma.

De zaterdag begonnen we met het goed georganiseerde thuistoernooi. Leuke tegenstanders, goed voetbal en een tweede plek. Dit kwam voornamelijk door de feestelijke laatste wedstrijd. Nadat iedereen weer schoon, fris en met strakke kapsels de kleedkamer uit kwam vertrokken we naar het tweede deel van de dag. Footgolf onder een stralend zonnetje in Leidschendam. Dat lukte bij de een wat beter dan bij de ander. Af en toe een balletje in de sloot of in de struiken en dan soms net niet in het putje. Trainer Menno was toch echt de beste in deze tak van sport met Ronald er vlak achter.

Na een ijsje en de chips gingen we op weg naar Zoetermeer waarbij de mini kart race werd gestart. De lichtste mannen werden wel voorin de strijd verwacht. Na een aantal proefrondjes (met hier en daar een botsing) en de daaropvolgende kwalificatie stond Ties met ongekend snelle tijden vooraan in de startrij. Deze plaats stond hij niet meer af. Kris werd knap tweede. Er werd even uitgerust met bitterballen en andere hapjes en toen werden we begeleid naar het lasergame gebied. Na 12 minuten strijd was Ronald hier de winnaar en vluchtte iedereen uit dit zwetende strijdveld.

Teruggekomen op onze club stond de BBQ al aan en werd het een supergezellige avond waarbij Dave uit handen van de trainer de prijs kreeg van trainings”beast”. Een mooie seizoensafsluiting met speciale dank aan Ron, Ben, Richard Hartman, Martin, Arjen, Vernon en de moeders.
Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Theo.

[nggallery id=474]