De Technische Commissie van S.V. Loosduinen is erin geslaagd om de grote kern van de huidige selectie voor het komende seizoen aan de club verbonden te houden.

Eind december werd bekend dat het trainersduo Peter Barendse (hoofdtrainer) en Peter Baptiste (assistent-trainer) hun contract met een seizoen hebben verlengd. De trainers polste vervolgens de huidige selectiespelers van de 1e groep. Daaruit kwam naar voren dat vrijwel iedereen ook volgend seizoen het blauwwitte shirt van de club draagt.

Ondanks dat diverse spelers benaderd zijn door verschillende clubs hebben onderstaande spelers  aangegeven ook komend seizoen in het tenue van S.V. Loosduinen te blijven spelen: Quincy Barendse, Tico Eckhardt, Kris Flinterman, Jimmy Kipp, Melchior van der Kooi, Tyrone Plas, Valentino Posadinu, Alvin van Reeuwijk, Ricardo Steinhauer, Beau van der Toorn, Jack Uzgu, Dylan Voeten en Nick Voorham.

Jesus Peñate Huguett en Jeanpierre van der Linden hebben daarentegen s.v. Loosduinen per direct verlaten en zetten hun carrière elders voort. Verder twijfelt o.a. Kevin Baptiste of hij doorgaat of zijn schoenen aan de wilgen hangt. De trainers gaan nog met Kevin om de tafel. De blauwwitten zijn voor het komende seizoen op zoek naar spelers die de selectie kunnen versterken. De eerste gesprekken zijn inmiddels gestart.

De club wilt tot slot de op de laatste training zwaar geblesseerd geraakte Ferrie Bierens nogmaals veel sterkte en beterschap wensen en hoopt daarnaast op een spoedig herstel.