Op dinsdag 1 augustus is de A-selectie, bestaande uit liefst 52 spelers, gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de trainers Richard Douw, Peter Baptiste en Willem Heesakkers (Fred Rijnenberg is nog op vakantie) gingen de 35 aanwezige spelers aan de slag met loopoefeningen en balspelen. Een aantal spelers is nog op vakantie of is geblesseerd. Dit laatste is onder andere het geval bij Jeffrey Eckhardt (terug van S.V. Madestein) en Stephan van Rossum (gekomen van Vredenburch, maar nog herstellende van een voetbreuk).

Naast de vele bekende gezichten stonden ook de nieuwelingen Michael de Bruin (TAC’90), Khalid Hadchoune (ODB), Esten Jabaay (Haaglandia), Furkan Kaya (BMT), Jimmy Kipp (PGS/Vogel), Jan de Lange (Vredenburch), Sebastiaan van Loenen (OSV), Kadir Narsen (Wateringse Veld), Alvin van Reeuwijk (Die Haghe) en Nick Voorham (Vredenburch) voor het eerst op het trainingsveld van S.V. Loosduinen.

De eerste wedstrijd staat zaterdag 12 augustus op het programma. Dan wordt gespeeld bij tweede klasseer S.V.C’08  voor de ‘in memoriam Job den Dulk Nederlaagserie’, oftewel de ‘Haringserie’, op het Oostersportpark in Wassenaar, aanvang: 14:30 uur.

Verder worden er door de drie selectie-elftallen de komende weken ook nog vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen GDA, Berkel, TAC’90, Quick Steps en Laakkwartier.

[nggallery id=477]