bar_5874De jongste jeugd van S.V. Loosduinen is gisteren tijdens de training verrast door wel vijf zwarte pieten die vrolijk mee kwamen doen. Natuurlijk waren deze zwarte pieten lang niet zo goed als onze kinderen maar ze hebben in ieder geval hun best gedaan en daar konden de kinderen wel erg om lachen. Een uur later zagen we zelfs Sinterklaas met nog twee zwarte pieten aankomen en is hij bij de brug van ons complex met open armen ontvangen. Dit jaar kon Sinterklaas gebruik maken van een lift op de mooie tractor van Dave Storm.

Eenmaal in de kantine kwam het grote boek van Sinterklaas tevoorschijn en wist Sinterklaas bijzonder veel over de kinderen te vertellen. Na de nodige liedjes en verhalen was het natuurlijk tijd voor een cadeautje die Sinterklaas en zijn pieten natuurlijk hadden meegenomen. Tsja, probeer dan maar eens de rust te bewaren in een bomvolle kantine, vele cadeautjes, pepernoten en ook nog eens drinken en een broodje worst.

De komst van Sinterklaas en zijn 7 dwergen uh.. zwarte pieten zullen de kinderen niet snel meer vergeten. Voor sommige was het nog wat te spannend om met een zwarte piet op de foto te gaan maar die krijgen volgend jaar natuurlijk weer een kans. Anderen kregen er geen genoeg van en hebben vele moeders veel werk bezorgd op Facebook waar inmiddels dus ook veel foto’s zijn te vinden.

Niet zonder toeval was Barbara Eckhardt aanwezig met haar fotocamera en heeft onderstaande foto’s gemaakt om nog eens na te genieten van de aanwezigheid van Sinterklaas en zijn gevolg op het sportcomplex van S.V. Loosduinen.

[nggallery id=438]