Vandaag moeten we op een vrij laat tijdstip uit tegen SV Honselersdijk. Dat haalt ons een beetje uit ons ritme volgens sommige spelers. Anton zei het voor de wedstrijd al. Als we vandaag winnen dan komt door zijn aanwezigheid. We gaan het zien Anton.

Na een paar minuten is er al een redelijke kans voor Yassin dus we laten wel al gelijk zien dat we er zijn.
Vervolgens een mooie voorzet van Ali die randje buitenspel liep en een voorzet gaf op Yassin die vervolgens scoort. Echter blijft de grens van Honselersdijk stug met de vlag staan ivm buitenspel en keurt de scheidsrechter de goal alsnog af.
We hebben de smaak te pakken want we creëren steeds kansen.
Na 25 minuten een schitterende voorzet van Ali op Yassin wederom een goal en deze viel niet af te keuren.
Na 35 minuten wederom een kans voor ons….door wat ongelukkig spel van de tegenpartij zorgen zij voor een eigen doelpunt. We gaan met een 2-0 voorsprong de rust in. Dat moet toch een lekker gevoel geven.

De tweede helft is begonnen en na 14 min een geweldige kans van Jamen. 6 minuten later mooie bal van Loeboe op Angelo… Helaas geen resultaat.

Met nog een kwartier te gaan geeft Angelo de bal mooi voor op Jamen maar die raakt hem niet goed.
We blijven kansen creëren. Dus er zit vast nog een derde goal in het verschiet. Kansen zijn er nog voor Yassin en Mitchel.
Een paar minuten voor tijd weet Angelo nog te scoren: 0-3.
Dan zou je denken met nog twee minuten op de klok dit is het. Maar op de een of andere manier weet Honselersdijk toch nog te scoren. Eindstand 1-3.
Een mooie wedstrijd om met een goed gevoel op terug te kijken. We hebben het gedaan met het hele team, hard werken, positief coachen, plezier en inzet. Er zit een stijgende lijn in, dus hopelijk kunnen we dit vast houden en ons puntenaantal verder uitbreiden. En ja Anton ,nu moet je er voortaan iedere wedstrijd bij zijn tot het einde van het seizoen. Wat denken jullie mannen!
Sorry voor dit late verslag! Ik ben natuurlijk al wat ouder, dus soms door de hectiek in het leven wordt er wel eens wat vergeten.
Komende zaterdag zijn we weer vrij, dus lekker met z’n kijken bij het eerste en daarna de gezelligheid opzoeken in de kantine met een drankje.