Al is iedereen het er over eens dat het positief is om vooruit te kijken, dat klopt ! Maar wij willen toch nog heel eventjes terugblikken op een geweldige zaterdag. Een overvolle zaterdag qua wedstrijden, sportiviteit, supporters en gezelligheid. Een dag met veel thuiswedstrijden en helaas ook regen!
En dan het sportieve hoogtepunt van de dag…..
De Loosduinse derby tussen SV Loosduinen en overbuurman RKSV GDA eindigde in een terechte gelijke stand (1-1) en de wedstrijd ging over in een gezellige feestavond met afgewisseld John Medley en Dj’s Mike en Max.De foto’s en filmpjes op de social media kanalen zeggen genoeg.
Oke, dan nu morgen….morgen (dinsdag 21 november) speelt ons eerste team tegen Alphia uit Alphen aan den Rijn voor de volgende ronde van de KNVB Beker voor Amateurs.
De wedstrijd start op Sportpark Madestein om 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Mats Blaak.
Alphia speelt in de competitie in de 2e klasse C en draait daar bovenin mee. In de laatste 5 wedstrijden werden er vier gewonnen en zo staan zij op p dit moment derde.
Loosduinen speelt zoals u weet in de 4e klasse c en heeft de laatste wedstrijden wat minder veel geluk gehad. Maar als we afgelopen zaterdag meetellen, dan is er weer bewezen dat er toch veel in dit elftal zit….dus we kijken vooruit, ja we kijken positief vooruit en gaan er van uit dat de Loosduinen mannen alles zullen geven dinsdagavond en het Alphia moeilijk gaan maken!
Daarbij kunnen zij natuurlijk alle steun gebruiken, zoals o.a. de steun van de “12e man”! De Loosduinse “12e man” bestaat uit een grote groep vaste supporters. Wij hopen dan ook dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn!