Om half 3 startte de Pupil van de Week Gino zijn weg naar zijn welverdiende doelpunt.
Enkele minuten later begon de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Obradovic.

Na een gelijk opgaande strijd met wat kansjes aan beide kanten werd het spel na 16 minuten stilgelegd voor een zware blessure bij Melchior van der Kooi. Na enkele minuten wordt Melchior van het veld geholpen en vervangen door Dylan Krens.
Na een half uur spelen wordt er een overtreding gemaakt in de 16 op Bart Ruwaard. Bart benut de penalty zelf en zo komen de Loosduiners op 1-0 voorsprong
Ook Verburch weet een aantal kansen te creëren, maar weet deze niet goed af te werken. De schoten verdwijnen regelmatig hoog over of met hulp van keeper Pieter Blanken naast het doel.
In de laatste seconden van de eerste helft vergroot Loosduinen de voorsprong naar 2-0 door een doelpunt van Tico Eckhardt.
Rust!

Tico Eckhardt blijft in de kleedkamer achter, hij is vervangen door Damian van der Horst.
Er komen wat verschuivingen in de achterhoede. Voordat dit goed en wel loopt raakt keeper Pieter Blanken geblesseerd. Hij kon helaas niet verder en werd vervangen door Dylan Voeten.
Loosduinen is het even kwijt en door een ongelukkige actie volgt een eigen doelpunt van de Loosduiners.
Verburch heeft zelf nog niet weten te scoren, maar bij een stand van 2-1 krijgen zij weer honger naar de gelijkmaker. In deze sportieve strijd geeft scheidsrechter Obradovic enkele gele kaarten (3 Loosduinen en 2 Verburch)

Verburch scoort de 2-2 en 2-3 kort op elkaar en bij de Poeldijkse jacht op 2-4 moest verdediger Jurre Biemans ingrijpen. Hij liep daardoor tegen zijn tweede gele kaart aan, dus rood. Loosduinen gaat met 10 man verder, maar herpakt zich en geeft niet op.
Een minuut voor tijd krijgt Nick Voorham de bal voor zich en kopt hem snoeihard in het net. De dik verdiende 3-3 staat op het bord!
Voor de spelers en supporters een kleine rollercoaster …..winst? verlies?….op het nippertje toch een punt verdient. Een belangrijke punt, ook voor Verburch.

Wij wensen Melchior van der Kooi en Pieter Blanken een spoedig herstel!

Aanstaande zaterdag speelt Loosduinen om 14.30 uur uit tegen Quick Steps op hun sportpark aan de Nijkerklaan 79 in Den Haag.
De selectie zou het geweldig vinden als u deze wedstrijd ook weer aanwezig bent!