Laten we beginnen met te zeggen dat het fijn was om Raymond weer langs de lijn te zien en te zien dat het weer de goede kant met hem opgaat!
Vandaag de returnwedstrijd tegen Toofan.
Daar hebben we de vorige keer veel doelpunten mogen scoren dat zal vandaag vast anders zijn.

Na het startsignaal laten we direct zien dat we gretig zijn en dat we druk zetten. Na één minuut een mooie pass van Colin maar helaas net te hard. Niet lang daarna een mooie bal van Joel op Sander die uiteindelijk Ali weet te vinden en die een eerste doelpunt scoort. We zijn op dreef want een paar minuten later krijgt Bram een aardige kans.
Vervolgens geweldig werk op het middenveld. Het is Jamen die deze keer Ali weet te vinden 2-0.
In dit tempo kan er weer gezorgd worden voor veel doelpunten maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Weer een paar minuten later mooie assist van Ali op Jamen 3-0. De eerste 20 minuten creëren we veel kansen en zijn we heer en meester op het veld. Maar na 20 minuten zakt het een beetje in, waar dit door komt geen idee. We krijgen op de een of andere manier minder ruimte en vallen een beetje stil. In de 37e minuut vrije trap welke genomen wordt door Jamen maar deze wordt gehouden door de boomlange keeper.
Vlak voor rust een schitterende kans voor Dave Sommige mannen op de bank kwamen al van de bank af om te juichen maar helaas verkeerde inschatting want het was geen goal

In de tweede helft weer een vrije trap voor ons maar de keeper kan hem wegtikken. Na 15 minuten is het Dylan die ons op een 4-0 voorsprong brengt. Bram die continue door Errol wordt “aangezien” als Bart krijgt een geweldige kans, maar het blijft bij een kans. Kwartier voor tijd nog een geweldige kans voor onze jongste speler Jason, maar helaas ketst de bal via de lat weg. In het slot van de wedstrijd is het Dylan die ons een vijfde goal kan bezorgen, maar helaas buitenkant bal.
Laten we hopen dat de overwinning van vandaag ons weer de juiste drive geeft.
We hebben de komende weken geen competitiewedstrijd maar laten we ervanuit gaan dat zodra we de eerstvolgende competitiewedstrijd hebben we gewoon weer lekker ons spel spelen en weer punten kunnen pakken.

Het was na de wedstrijd nog lang gezellig voor de kleedkamer met spelers en toeschouwers.

Tekst en foto: Jolanda van den Oever