Het is S.V. Loosduinen afgelopen zaterdag niet gelukt de drie punten op sportpark Madestein te houden. Vooraf was er een minuut stilte en speelde ons vlaggenschip met rouwbanden. Dit in verband met het overlijden van de vader van onze verzorger Xander Rietbroek. Namens de gehele vereniging wensen wij hem en de familie veel sterkte toe.
Zonder de nog geblesseerde Alvin van Reeuwijk en Sam van Poorten en daarbij de geschorste Quincy Barendse en Nick Voorham en Szymon (werk) begon de wedstrijd op een winderig Madestein.
Al snel had Bart Ruwaard de score in de 3e minuut kunnen openen echter schoot hij de bal tegen de keeper van MVV ’27 aan. Het eerste kwartier ging gelijk op en waren er kansen over en weer. In de 9e minuut was het dan toch raak voor de gasten uit Maasland de 0-1 stond op het scorebord en net als vorige week leek de 0-2 een minuut na de openingstreffer ook al een feit. Echter stond de grensrechter Arie Molenkamp gedecideerd met zijn vlag in de lucht en werd de treffer afgekeurd zo bleef het 0-1. In de 19e minuut was het aanvoerder Kevin Baptiste die spits Tyrone Plas diep stuurde, welke hij met buitenkant voet bekwaam afronden de 1-1 was een feit. Mooi was te zien dat de hele groep deze treffer vierde¬† met de verzorger langs de zijlijn.
In de 37e minuut kwam MVV’27 dan toch op een 1-2 voorsprong en kort voor rust zelfs op een 1-3 deze treffer was dubieus aangezien de bal tergend langzaam over de doellijn rolde maar nog net ervoor werd weggeschoten door de Loosduinse verdediging, de scheidsrechter zag dit anders en gaf de goal aan MVV ’27. Dit tot grote woede bij de spelers van S.V. Loosduinen. De scheidsrechter gaf 3 gele kaarten achter elkaar. Na rust begon S.V. Loosduinen getergd aan de tweede helft maar alle goede moed werd in de 47e minuut teniet gedaan. MVV ’27 liep verder uit naar een 1-4 en in de 75e minuut zelfs 1-5.
In de 85e minuut deed S.V. Loosduinen dan toch nog iets terug en scoorde Kevin Baptiste nog de 2-5.

Aanstaande zaterdag is SV Loosduinen vrij aangezien de uitwedstrijd tegen Ariston 80 op hun verzoek is uitgesteld.
Het is te hopen dat de geblesseerde spelers snel weer kunnen aansluiten zodat de groep compleet kan aantreden in de oh zo belangrijke “6 punten wedstrijd” over twee weken thuis tegen HSV Duno.

Dus zet alvast in uw agenda zaterdag 15 februari 14:30 uur met na afloop een gezellige 3e helft met zanger Ed Summer.