Reeds thuis omgekleed, vanwege corona, stonden de mannen om half tien te trappelen om te beginnen aan de wedstrijd. Nog even werd door Jurre & Ian de tactiek besproken, en werd de opstelling bekend gemaakt. Met Davino, Salah en Levi in de wissel werd er in Moerwijk om 10.00 uur afgetrapt.
Loosduinen begint goed aan de wedstrijd. Met een mooie pass van Hicham de ruimte in werd Luuk bereikt, maar stuit op de keeper. Tac wordt amper gevaarlijk, probeert het met diepte ballen maar de verdediging van aanvoerder Micha staat goed, enkel een afstandschot wordt afgevuurd op Damian. Danel zet even later met een crosspass Bradley in scoringspositie, maar van het schot wat ie in gedachten had, blijft slechts een rollertje over.
Een ongelukkige handsbal van onze zijde biedt Tac de mogelijkheid gevaarlijk te worden. De vrije trap komt via een gelukje op links, bij een speler van Tac, en verdwijnt in de verre hoek. Totaal onverdiend staat de 1-0 op het scorebord.
Loosduinen nog steeds de bovenliggende partij, blijft kansen creëren, onder andere Elias met een pegel, die de keeper niet echt kan verwerken, waarna Hicham het probeert met een soort omhaal. De keeper pakt em nu wel goed.
De wedstrijd gaat verder, Lars trakteert het weinige publiek op een hoogstandje, door de bal achter het standbeen mee te nemen, en even later kriigt ook Loosduinen een vrije trap, die Bradley opeist.
Hij kijkt even waar de keeper staat en rekening houdend met de wind schiet Brad extra hoog, de meesten zien zijn inzet overgaan, maar door de wind valt ie juist precies onder de lat binnen. 1-1!
Tac weet het nu écht niet meer, en onze jongens komen op dreef. Salah ontfrutselt de bal van de tegenstander op de hoogte van de middenlijn, weet pijlsnel Keano te bereiken, die op zijn beurt allang Hicham heeft gezien en bijna in één beweging weet te bereiken. Hichem gaat het strafschopgebied binnen met drie man om zich heen, wordt gehinderd, blijft op de been en nu kan de keeper de bal simpel oppakken. Wás ie gevallen, misschien een pingel, maar nu vond de overigens uitstekende leidsman het niet voldoende om de bal op de stip te leggen. Rust.
Tac komt goed uit de kleedkamer. Er is druk op de verdediging, en krijgen de bal niet meer echt uit de gevarenzone. Uiteindelijk heeft Tac een schot op doel, dat Damian niet goed kan verwerken en de rebound is dan jammerlijk raak. 2-1.
Even later wéér een levensgrote kans voor Tac. De spits wordt diep gestuurd, één op één met Damian, maar nu staat ie als een huis en keert de inzet.
Na inleiding van goed verdedigend werk van Davino komen de blauw-witten weer terug in de wedstrijd, met eerst een kans voor Ronin, en daarna is het echt raak. Levi stuurt Hicham de diepte in, en die weet heel koeltjes af te ronden. De ploegen zijn weer op gelijke hoogte 2-2.
Nu gaat het over en weer, beide teams willen deze pot naar zich toetrekken, waardoor op het middenveld een enorm gat ontstaat. Tac probeert de spits via een harde bal door het midden te bereiken dit wordt goed doorzien door Danel, maar heel ongelukkig komt ie voor de voeten van hun rechter aanvaller die vrij kan doorlopen op onze keeper en vanaf een meter of 8 de bal in de rechter kruising rost 3-2.
In de slotfase zijn we nog dichtbij een punt, Maarten kan bij de 2e paal, nét de bal niet in het doel werken na een mooie corner.
Helaas gaan de punten niet mee naar Madestein, jullie hadden meer verdiend.