Vandaag tweede bekerwedstrijd in de avond wat altijd anders is dan overdag.
We hadden al vernomen van Die Haghe dat er veel spelers van het eerste opgesteld zouden staan.
Helaas mochten we niet op het hoofdveld spelen ivm de trainingen van de jeugd. Na een kleine wandeling kwamen we aan bij een super natte grasmat en bovendien was het veld ook nog eens slecht verlicht. Om als keeper de bal te zoeken in de bosjes kon je wel een helm met een bouwlamp gebruiken.
Enfin na 9 minuten een mooie voorzet van Joey op Keoni, maar helaas in de handen van de keeper.
Na 15 minuten een wissel van Ian die uitviel met een blessure aan zijn hand en Maykol komt erin.
We krijgen mooie kansen. Joey heeft een mooie kans echter door een sliding van de tegenstander gaat de bal achter. Dus een corner voor ons. Mooie corner genomen door Joey en door een schitterende kopbal van Keoni  komen we voor te staan: 0-1. Vervolgens krijgen we een vrije trap genomen door Loeboe. Ook deze bal weet het hoofd van Keoni te bereiken en hij scoort weer. Helaas wordt deze afgekeurd wegens buitenspel.
Na 32 minuten weet de tegenpartij in een donkere16 metergebied het goal te vinden. Kon je de bal überhaupt wel zien Chesley?? Als we inderdaad tegen voornamelijk spelers van Te Werve 1 spelen mogen we echt niet klagen ondanks dat we de rust ingaan met een 2-1 tussenstand.

De tweede helft starten we zonder Chesley die geblesseerd in de kleedkamer achter is gebleven. Loeboe neemt het van hem over en doet dat zeker met overtuiging.
Na 10 min komt een voorzet van Maykol terecht bij Joey die met het hoofd 2-2 weet te maken. Loeboe heeft een paar keer flink zijn best moeten doen om de achterstand te beperken. Je merkte dat Te Werve wat gefrustreerd werd en dat lieten ze duidelijk merken in hun spel. Wat harder inkomen, wat meer zeuren, wat we natuurlijk niet over ons heen lieten gaan. Heel even schrikken op het moment dat Jordy het veld moet verlaten ivm zijn knie. Hopelijk zijn de geblesseerden er zaterdag weer bij. Helaas weet Te Werve nog twee keer ons net te raken waardoor we met 4-2 verliezen. A.s. zaterdag onze eerste competitiewedstrijd en laten we daar dan maar drie punten pakken. Na de wedstrijd speelt ook het eerste thuis en na afloop van die wedstrijd met zijn allen de gezelligheid opzoeken in de kantine ivm de derde helft. Even doen waar we goed in zijn, nl. plezier hebben.

Tot zaterdag!