Ons tweede Team van de Week, de JO9, werd afgelopen week gevolgd door het Social Media Team.
Wat we al wisten, werd bevestigd….een heel leuk team!

Gino, Ashwin, Jozua, Jack, Mootje, Luc en Nino wat zijn jullie een goed en leuk Team!
Blijf zoveel plezier houden met elkaar en wij zouden het erg leuk vinden als jullie vaker bij het eerste elftal komen kijken! Jullie aanmoedigingen werden goed gehoord en hielpen denk ik ook!

Maar eerst even terug kijken naar afgelopen week.
Rutger was bij de training en de foto’s en filmpjes heeft iedereen kunnen zien. En dan afgelopen woensdag de “personferentie”. Niet met z’n allen tegelijk werden jullie uitgevraagd, maar iedereen kreeg zijn interview met de Jeugdvoorzitter. Helaas was Jack ziek, maar gelukkig was hij er zaterdag wel bij.
Ook werden de trainers Jurre, Danel en leider Remco uitgehoord en op camera vastgelegd.
Weer een dag later, weer zo’n mooi bericht op de site en social media….. een mooie voorstelronde door trainer Jurre.

Dan is het zaterdag….al heel vroeg speelt de JO9-1 een geweldige thuiswedstrijd in de vroege ochtend (om 8.45 uur). Ze waren vroeg op, speelden een wedstrijd waar elke trainer trots op zou zijn ….vermaakten zich wat verder op de voetbal, trapten een balletje en zijn dan om 13.30 uur klaar voor een drankje en patatje in de speciaal afgehuurde Bespreekkamer in de kantine.
Even oefenen hoe we ons eerste elftal zouden gaan aanmoedigen….dat lukte best en gelukkig speelde het tweede elftal ook thuis, zodat ze voor het raam van de Bespreekkamer ook deze mannen konden aanmoedigen!
Ze waren er helemaal klaar voor! Maar ja…..door het uitlopen van de wedstrijd van het tweede elftal (penalty-reeks als gevolg van gelijk spel in de beker)  begon de wedstrijd van het eerste ietsje later….wanneer beginnen ze nou? …Dan maar alvast naar buiten voor de groepsfoto, gemaakt door fotograaf Marcel.
Als dan de spelers na de warming-up naar binnen gaan, kunnen wij weer naar buiten stuiteren…het wordt nu toch echt wel tijd voor die Vlaggenparade.
Onder luide aanmoedigingen en wapperende Loosduinen-vlaggen kwam Yoanna (de Pupil van de Week) met de scheidsrechter, grensrechters en beide teams het veld op.
Zo dat zit er op, maar nu begon pas de echte strijd om de drie punten.
En dat hebben we geweten. De JO9-1 bleef (met hulp van wat oudere jeugdspelers) aanmoedigen met tussendoor in de rust van de wedstrijd een lekkere limonade en wat te snoepen.
Al met al een gezellige week!!

Wie het volgende Team van de Week wordt, houden we nog even geheim!

Hieronder enkele foto’s van afgelopen zaterdag en de link (wel even naar beneden scrollen) waarop er nog meer te zien zijn.