Teamuitje JO19
Afgelopen zaterdag was het zover, het langverwachte teamuitje van onze oudste jeugd. Onze JO19 kende dit jaar helaas een redelijk onrustig seizoen, met name door een aantal (ongelukkige) trainerswissels. Toch zijn de jongens altijd blijven komen opdagen en met de komst van trainersduo Dennis & Remco en natuurlijk leider Frans Helvensteijn kwam het enthousiasme voor voetbal bij de jongens terug.
Dat was ook te zien in de resultaten, sommige wedstrijden werden met ruime cijfers gewonnen maar er waren ook zwaardere dagen waarin veel strijd moest worden geleverd, soms met en soms zonder resultaat.
Tijdens het etentje dat plaats vond bij het keurige Happy Garden in Kraayenstein werden de verdienste van de ploeg dan ook uitgebreid besproken. Opmerkelijk was wel het 10 minuten! te laat komen van het trainersduo… nou ja in stijl te laat komen dan maar, want met lege handen kwamen zij niet aan. Prijzen voor de “trainingsbeesten” en de “mvp’s” van dit seizoen werden onder luid gejoel van de spelersgroep uitgedeeld.
Maar ook de spelersgroep stond niet met lege handen. Alle spelers (en oud-gedienden) van de JO19 hadden ruim van te voren hun cadeautje voor de staf voorbereid. Beide trainers werden verwend met een mooie fles limoncello en leider Frans kreeg zijn zeer verdiende fles jenever!
Terwijl het hele restaurant aan zijn lippen hing sprak trainer Dennis de jongens nog een keer toe, later volgde er nog korte speeches van Remco, Daan en Bas. Allen konden rekenen op luid applaus vanuit het restaurant.
Na lekker gegeten te hebben en vooral veel gedronken te hebben werd er nog een kort verjaardagsliedje gezongen voor een andere tafel. Daarna werden de medewerkers van het restaurant hartelijk bedankt en vertrokken de jongens naar buiten. Tot slot, de trainers en de leider bedankt voor de mooie maanden en afsluiting!
Voor de jongens was de avond nog niet voorbij en zij gingen huiswaarts om zich voor te bereiden op een lange avond in de Kluis…
Zonder hulp hadden we dit mooie uitje natuurlijk nooit kunnen organiseren en daarom zijn de jongens ook erg dankbaar en blij met de sponsoring van: Koos Kornaat, Martin Thoen en het jeugdbestuur van SV Loosduinen!
Ook nog even hulde aan Frans Helvensteijn voor het organiseren van dit gezellige teamuitje!
JB