Na vele voorbereidingen was het zaterdag 10 juni dan zover. Tijd voor de 41e Familiedag. Overdag weer de bekende gezichten. Vanaf 09:00 uur zijn er de eerste bewegingen op ons sportpark, waar de nieuwe AC, de eerste barbezetting en onze keukenprins Hans al druk bezig zijn met alle voorbereidingen. Alsook dan Jessica met haar munten is gestationeerd en Goof nogmaals alle voorraden heeft gecontroleerd kunnen we echt beginnen. Eerst nog een wedstrijdje tussen ouders en jeugd en dan gaan we traditiegetrouw echt beginnen met een wedstrijd tussen de jeugd en de A-selectie o.l.v. Wybe.

Het middagprogramma, voetbaltoernooi voor de senioren en survival voor de jeugd, loopt weer soepel op ons, ook traditiegetrouw, zonovergoten Madestein. Het toernooi wordt weer geleid door Koos, zoals hij alle jeugdtoernooien ook super heeft geleid, met zijn assistenten Willy en Mary en de scheidsrechters tweemaal Hans en George. De jeugd is de hele middag, onder begeleiding van vele jeugdtrainers en –begeleiders, bezig met de survival die vanaf ons clubhuis, naar Vroondaal en Madestein en weer terug naar onze kantine.

Om 17.00 uur neemt de jeugd weer bezit van het hoofdveld en weer o.l.v. Wybe worden alle beslissingen voor de penaltybokaal gerealiseerd. Het is dan inmiddels gezellige druk op ons sportpark en begint om 18:00 uur de kinderdisco en worden de terrassen volledig bezet door onze leden die vanwege het heerlijke zonnetje de innerlijke mens stevig bevoorraden.

Vanaf 20.00 uur is de kantine dan gesloten voor verkoop en zijn we wederom veel dank verschuldigd aan alle barmedewerkers die de gehele dag ieder van een natje en een droogje hebben voorzien. De feestavond start dan in de tent die langzaamaan telkens drukker wordt, maar door het mooie weer brengen ook veel mensen hun avond door buiten de tent. Martin doet dan inmiddels de munterkoop en de AC regelen de barbezetting in de tent met hulp van Frans, Jan Leen en Richard. Zelfs Sarah met haar gebroken teen is actief achter de bar. De hele avond verloopt, ook traditiegetrouw, zonder incidenten mede door de ingehuurde beveiliging en Peter.

Tijdens de prijsuitreiking wordt eerst iedereen bedankt die als vrijwilliger aan de Familiedag heeft meegeholpen en dan wordt S.V. Loosduinen 4 gehuldigd voor haar bekerwinst en kampioenschap. Het team van Joey Teuling onderhoudwerken en Grijspaardt Webdesign is de winnaar van het voetbaltoernooi, volleybalspel en oud hollandse spellen geworden. De Fair Play Cup wordt ook door dit team gewonnen en overhandigd aan Errol die daarmee zijn vijfde prijs van het seizoen wint.

Hierna nog even feesten in de tent en daarna de afterparty in de kantine met de muziek van Patrick en met ook weer de bekende gezichten achter de bar.

Zondagochtend is het dan tijd voor opruimen. De AC druppelt langzaamaan binnen en met hulp van Jessica, Goof, Stefan en (wederom) Wybe is het hele terrein weer schoon en zal maandagochtend onze onderhoudsploeg, met hulp van het serviceteam van de gemeente Den Haag, alles weer spic en span zijn.

Dank aan iedereen die heeft meegewerkt om ook deze Familiedag weer een succes te laten zijn. Speciale dank aan de gehele AC (Raymond, Willem, Jolanda, Lorraine, Linda, Cindy, Sylvana, Kai, Sarah en Sander) die trots mag zijn op haar debuut. Tevens dank aan iedereen die mee heeft geholpen aan de voorbereidingen zoals het plaatsen van de tent (Richard, Rutger, Cees, Frans en Leo) en de voorbereidingen voor het eten (Marcel, Linda en Cindy).

Ik wens iedereen voor nu een goede vakantie en graag weer tot ziens op Madestein.

Namens het bestuur, Edwin van der Heiden (voorzitter)