Inmiddels zijn de eerste jeugdtoernooien achter de rug, zowel thuis als uit. Op Tweede Paasdag waren de thuistoernooien voor onze JO13-3 en JO15-2 en was het (vooral in de middag) erg druk op Sportpark Madestein, mooi voor ons cluppie en leuk voor alle deelnemers! Met name achter de bar en in de keuken werd keihard gewerkt om alle bestellingen en uiteraard de patattafels in orde te maken.

Hulde aan alle medewerk(st)ers die deze dag voor onze jeugd mogelijk gemaakt hebben Dit kleine groepje mensen heeft al die medewerking verleend: Hans van der Lee, Jolanda Broecheler, Colinda Paauw, John Wolff, Ruud Kornaat, André de Bruyn, Bas de Bruyn, Manon Roosenveldt, Hans Roosenveldt, Mira van den Bos, Kay de Hooge en Ralph van der Kaa.


Uiteraard allemaal dank namens de jeugd van S.V. Loosduinen !

De resultaten van de thuistoernooien waren duidelijk: Als goed gastheer liet de JO13-3 alle bezoekers voorgaan op de ranglijst, maar pakte wel de Fair Play Cup. Winnaar van het toernooi werd Lugdunum JO13-2 uit Leiden en Zakaria van Lugdunum had de hoogste score bij het gatenbord: 45 punten! De JO15-2 streed lang mee om de eerste prijs maar moest uiteindelijk de meerdere erkennen in V.V. Katwijk JO15-4 en genoegen nemen met een fraaie tweede plek. De Fair Play Cup was hier voor Sportclub Monster JO15-6 die overigens na een gelijk aantal punten, gelijk doelsaldo, gelijk aantal doelpunten vóór èn een onderling gelijkspel de volgens het toernooireglement voorgeschreven penalty’s van KMD JO15-4 had verloren. De shoot out van Sem van V.V. Katwijk JO15-6 was de snelste met 3,3 seconden dus goed voor de Extra Prijs.

De toernooikalender is inmiddels vrijwel definitief. Teams die nog een extra uit toernooi willen spelen kunnen dit via de trainer/leider kenbaar maken bij Koos Kornaat. Vrijwel dagelijks tot vijfmaal daags komen er uitnodigingen binnen om her en der toernooien vol te maken. De nieuwste toernooikalender is te bekijken. Toernooikalender 2017-05-03