Vorige week maandag, tijdens de laatste jeugdtrainingen, was de persconferentie. Hoewel we wel iets hadden verwacht, kwamen de maatregelen toch hard aan.
Ook bij de op dat moment aanwezige ouders. Wat is er nou leuker om je kind op het veld te zien trainen of spelen en plezier zien hebben?
Maar goed, het zijn de regels en we doen het er maar mee.
Op de achtergrond werd er veel geregeld en zo konden we dinsdag al starten met de nieuwe maatregelen, zoals van ons verwacht werd.
Op woensdag, wanneer de meeste jeugdtrainingen zijn, bleek al snel dat het heel wat impact op de ouders en kinderen had.
Maar ook voor de vrijwilligers aan het hek. Er was niet altijd begrip voor “onze”  regels, maar gelukkig begreep het grootste deel dat het niet onze regels waren. We zullen er toch aan moeten voldoen. Minder leuk …niet alleen voor de ouders, maar ook voor de kinderen en de vereniging. Extra werk, geen inkomsten, geen gezelligheid langs het veld….ga zo maar door.
Afgelopen zaterdag verliep echt geweldig ! Ondanks dat ouders niet bij hun thuisspelende kind mochten kijken, was er een goede sfeer rondom het complex.
Vandaag maakten we de week van de nieuwe maatregelen vol. De JO8 en JO9 trainden door de zware regenval en onweer niet. De rest van de jeugd wel.
Toezichthouders bedankt voor jullie inzet!
Ouders, bedankt voor jullie begrip en medewerking!
Colinda