In alle vroegte verzamelde de A selectie van S.V. Loosduinen op Schiphol. Om 04:30 uur stond iedereen keurig op de afgesproken tijd paraat. Na het inchecken en met een korte vertraging vertrokken we richting Benidorm. Na een vliegreis van een kleine 2 uur zette de selectie weer voet op het zonnige Alicante daar werd de selectie door een bus naar het hotel gebracht.

Eerst ingecheckt en daarna maakte de selectie een wandeling langs de boulevard en werd er op de terugweg geluncht. De selectie was de rest van de middag vrij en al gauw zat de gehele selectie op het terras in de zon en met een graad of 17 voelde dit toch een beetje lenteachtig aan.

In de avond werd er door de selectie in het hotel gezamenlijk gegeten en na een uurtje ging de selectie naar de karaokebar waar er onder het genot van een drankje door veel spelers ook werd gezongen. Met nummers als Kali en diversen van Tino Martin en André Hazes werd de eerste dag van het trainingskamp afgesloten.

Morgen na het ontbijt volgen er gesprekken met spelers en trainers, waarna ’s middags getraind wordt in een stadion in Benidorm. Hierover morgen meer.

Sander Böhms