“Het is weer zover!!! Zoals gisteravond is aangekondigd mag de kantine vanaf 1 juli weer open en mogen er ook (oefen)wedstrijden gespeeld worden. Normaal gesproken zitten we inmiddels in de zomerstop en zijn de kantine en het complex gesloten. In deze bijzondere tijden zijn we ons ervan bewust dat het verenigingsleven erg gemist wordt en zullen we niet per definitie gesloten zijn. In samenspraak kan er ditmaal worden door getraind en kan er ook gebruik gemaakt worden van de kantine voor een gezellig samenkomen. Vanuit de gemeente zullen er nog nadere regels volgen m.b.t. het openen van de kantine. Hiervan zullen wij jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.

Door een aantal enthousiaste medewerkers is onze kantine grondig onder handen genomen. De lijst van vrijwilligers is te lang maar bij deze alvast bedankt aan een ieder die hieraan heeft meegewerkt! Met vele handen is er een hoop gebeurd in ons clubgebouw. Hopelijk komt u dit snel bekijken!

Ondanks de versoepeling blijven de algemene maatregelen van kracht. We houden buiten het veld 1.5 meter afstand en als je corona gerelateerde symptomen hebt of ziek bent blijf je thuis. En was regelmatig je handen. Wij zullen hier ook in voorzien maar vragen een ieder om zich hieraan te houden.

Mocht je door willen trainen, de kantine gebruiken of andere vragen hebben mail dan naar ralphhendrik@hotmail.com.

Laten we met zijn allen onze verantwoordelijkheid nemen en gebruik maken van ons gezond verstand. Dan kunnen wij nog lang van onze geliefde vereniging genieten.

Namens het bestuur,

Ralph van der Kaa