Het seizoen is teneinde en inmiddels zijn wij al enkele weken bezig aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Daarom even een update voor wat betreft het Jeugdkader.
Binnen de TC-jeugd heeft een verschuiving plaatsgevonden. Gertjan Waanders zal stoppen door o.a. een verhuizing. Pieter Blanken verruilt zijn hoofdtrainersschap voor het trainen van de JO7 en Stanley van der Kruk gaat van algemeen TC-lid verder als hoofdtrainer van de Bovenbouw. Rutger Hartman blijft hoofdtrainer van de Onderbouw. Raymond Krens blijft wedstrijdsecretaris voor de gehele jeugd.
Ook is er inmiddels een Activiteiten Commissie voor de Jeugd gevormd en is er een Toernooicommissie in wording om weer als vanouds eea te organiseren.
Verder zijn wij erg blij om met de huidige trainersstaf verder te gaan in het nieuwe seizoen. Helaas moesten wij afscheid nemen van trainer Fred ivm werkzaamheden, maar gelukkig zal hij andere taken binnen de Jeugdafdeling gaan vervullen.
Daarnaast stoppen onze interim-trainers Remco en Dennis bij de JO19 en begeleiden zij de JO19 tijdens de overgang naar de selectie bij de Senioren.
Nieuwe enthousiast trainers zijn aangesteld, zoals Jeroen Visser, Daan Keijzer en Jay Peek.
Dit jaar kunnen wij weer het aantal teams uitbreiden en dat betekent dat wij ook extra trainers nodig hebben.
Ook zijn wij nog steeds op zoek naar keepertrainers voor de onder- en bovenbouw.
Klik hier voor de link naar de vacaturebank !