De jongens waren allemaal nerveus voor de wedstrijd die was uitgesteld van zaterdag naar maandagavond ivm de wedstrijden van de trainers Nemo en Sem, die uiteraard deze wedstrijd niet wilde missen. Maar dat mocht de pret niet drukken en de jongens hadden er heel veel zin in.
Even wachten tot de meeste er waren en toen richting de kleedkamer om om te kleden, naar de opstelling en de tactiek bespreking van de trainers te luisteren. Niet veel later kwamen de jongens vol zelfvertrouwen weer te voorschijn en was het tijd voor de warming-up.
De wedstrijd wordt aangekondigd met vuurwerk en om half 6 klonk het fluitsignaal van de goed fluitende scheids en begon de sportieve wedstrijd. Loosduinen ging gelijk in de aanval en al snel schoot Toni de 0-1 tegen de netten. Loosduinen was veel in de aanval, maar er vallen geen doelpunten meer in het eerste kwartier. Het tweede kwartier gaat van start en al snel scoort Semih de 0-2 en de 0-3 komt op naam van Toni. Er zijn veel kansen van Ami, Semih, Emre en Mikey maar die gaan er jammer genoeg niet in.
Na de drinkpauze staan de jongens weer vol energie het veld op en gaan ze weer vol in de aanval Jay stofzuigt het hele veld rond en Emre gaat de 1 na de ander voorbij op jacht naar een doelpunt we twijfelen op wie z’n naam de 0-4 komt te staan want Levi raakt nog net de de bal aan die Emre op het doel afvuurt die sowieso het net zou raken.
Het laatste kwartier breekt aan en het spel wordt omgegooid Emre en Semih gaan de verdediging in want Mace onze laatste man mag naar voren en wil graag een doelpunt mee pikken, helaas was hem dat niet gegund. Na weer een goede aanval mag Jay de 0-5 op z’n naam zetten en Mikey de 0-6. Mace wordt gewisseld voor onze andere verdediger Thom die ook naar voren mag en een paar goede kansen had maar ook niet het net raakt. Het laatste doelpunt van de avond  de 0-7 weten we zeker dat die op naam van Levi komt. We krijgen nog 2 corners waar ook Brent mee naar voren gaat, want hij had het rustig aan zijn kant van het veld.
De scheids fluit af en zo eindigt de sportieve wedstrijd in een 0-7 winst voor Loosduinen en zijn ze ongeslagen kampioen! Dit wordt gevierd met vuurwerk en een beker en heel veel foto’s en uiteraard mag een kampioens shirt niet ontbreken.
Gefeliciteerd jongens en trainers verdiend kampioen met goed en leuk voetbal!
Tekst: Wendy Froling
Foto’s: diverse ouders, familie en publiek