S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieNa een regenachtige ochtend leek het voor de JO15 (C1) toch een droge wedstrijd te gaan worden in Rotterdam. Met gespannen gezichten gingen de boys het veld op, ik hoorde een ouder zeggen, wat zijn ze ineens groot he, ik dacht ja inderdaad. Ze hadden gelijk wel de overhand op het spel, maar CKC had een verdomd goede keeper, die zijn taak goed beheerste.

Al in de eerste minuten kreeg Loosduinen een penalty die helaas niet benut werd. Kort daarna viel de 1-0 voor CKC, jammer. Met 1-1 (Ruben) gingen we de rust in, snel in de tweede helft maakte Giovanni de 1-2 door een fout van de verdediging en druk zetten van zijn kant. De 1-3 volgde gemaakt door Ruben maar toen kwam de 2-3 ook snel, oké nu weer spanning in de wedstrijd.

Maar S.V. Loosduinen heeft wel een paar goeie verdedigers staan hoor , SUPER, de 2-4 volgde weer door Ruben, daarna toch nog de 3-4 door een ongelukkig eigen doelpunt, maar met de winst naar huis jongens, 1x gelijk, 1x verloren, 1x gewonnen.

Mooie, spannende wedstrijd jongens, kijken we graag naar.

Steffani