Vrijdag 22 december was de Kerstklaverjasdrive bij S.V. Loosduinen. Een jaarlijks terugkerend feest! Dit jaar waren er 24 koppels die een geweldige avond hebben gehad. Mooi was het dat er zes koppels “van buiten de club” de weg naar Madestein wisten te vinden, sommige al voor het derde jaar, anderen voor de allereerste keer.

Tussen het kaarten door waren er veel lekkere hapjes en ook de drankjes werden prima verzorgd door Yvonne Metman en Marjan Louweret, waarvoor uiteraard veel waardering! Tijdens de grote pauze werden de lootjes aan de man gebracht door Jan Louweret en Koos Kornaat. Ook kon er genoten worden van de verse haring van onze bordsponsor en vaste visleverancier Mike Korf aan de Loosduinse Uitleg (naast het parkeerterrein achter de AH).

Door de gulheid van de Loosduinse winkeliers was er een uitgebreide prijzentafel voor de loterij en voor elke kaarter was een prijs beschikbaar!! De volgende winkeliers stelden prijzen beschikbaar:
Albert Heijn Loosduinse Hoofdplein, Oriëntaals Restaurant Li’s Palace, Vishandel Mike Korf, Juwelier Diamantair Albert ten Cate, De Kaasspecialist, Slagerij Jeursen, Lunchroom Carillon, Boekhandel Kroon, Fromagerie Ardy, Offers Wonen-Damesmode-Cadeaushop, Meerhout Fietsen, Bakkerij De Vries, Bakkerij Roodenrijs, Patisserie Van Eck Waldeck, Maison Kelder, Slijterij en Wijnhandel J.P. Alsem, Ollini IJs & Chocolade, Reformhuis Van Leeuwen en last but not least HUBO-George Van Dijk met een FEST accuboormachine.
Mede dankzij deze winkeliers waren er zo’n 70 prijzen te verdelen met een totale waarde van ruim € 800,00!Veel dank derhalve voor deze ondernemers en komt u in één van deze winkels …. vertel het. Uiteraard ook als u gaat genieten van de gewonnen waardebonnen!

De gezelligheid stond voorop maar uiteraard werd er ook flink gestreden om deze prijzen.
Het koppel Erick Dijkman en Ronald Hodde werd de uiteindelijke winnaar met een totaal van maar liefst 5704 punten wat niet zou misstaan bij een echte klaverjasvereniging. De tweede plaats was voor Linda Blanken en Stefan Develing met 5547 punten. Derde werden Nico Oostra en Lammert Bouwer
met 5004 punten. De volledige uitslag kunt u hier bekijken. uitslag Kerstklaverjas 2017

De volgende gelegenheid om te klaverjassen bij S.V. Loosduinen is de Klaverjasmarathon (de zeven bomen van Loosduinen) op zaterdag 13 januari 2018, aanvang 14:00 uur en ook de datum voor de Paasklaverjasdrive kunt u alvast in de agenda noteren … vrijdag 23 maart 2018. Voor meer info kunt u terecht op deze website.

Koos Kornaat