S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieNa een mooie eerste competitiewedstrijd die helaas met 0-2 werd verloren van Monster en een goede vriendschappelijke partij in Nootdorp, moesten onze bikkels er weer tegen aan.
Onder leiding van John en Colinda op een regenachtige namiddag naar de Hengelolaan.

Als eerste een compliment aan de ontvangende partij. We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Helaas moesten we iets later beginnen ivm een ongelukje tijdens de vorige wedstrijd. Ambulance weg, de regen nog niet….maar we stonden er klaar voor.

Er werd gelijk gevochten om de punten en Loosduinen nam de voorsprong 0-1 (een echt spitsendoelpunt van Ivan !) …..oef nu dat vasthouden want deze twee ploegen gingen wel heel erg gelijk op. Rick stond een fantastische eerste helft te keepen en eigenlijk met de rest zo doorgaan qua spel. Een applaus was in de rust te horen.
De mannen gaven zich ook in de tweede helft weer meer dan 100% en onze vier meiden Sanne, Sylvia, Sabre en Bernice lieten zien wat girlpower inhoudt. Helaas was Esdo ondertussen toch op gelijke hoogte gekomen…niets aan te doen en ook de verdere achterstand van 2-1 en 3-1 …gewoon jammer, maar ze kregen het niet cadeau.
Bas pegelde er nog eentje in en zo eindigden we met een 3-2 eindstand. Heel jammer, een gelijkspel was op zijn plaats geweest. Zet m op jongens en meiden. Ik heb weer van jullie spel genoten.

Colinda

Nagekomen verslag:

SV Nootdorp – SV Loosduinen JO13-3 op 2 november (vriendschappelijk)
Kersverse leidster Diana Furcic kon deze wedstrijd in een paar korte zinnen samenvatten.
We hebben goed gevoetbald zeker de eerste helft met mooi combinatie voetbal; wat leidde met rust de stand van 2 tegen 2. De 2e helft hadden we moeite met opstarten en vonden we elkaar minder met combinaties. Dank zij uitstekend keeperswerk werd de achterstand niet al te groot, maar helaas was de tegenstander toch iets sterker. Eindstand is 6 tegen 3. Iedereen mag trots op zichzelf zijn, een mooie prestatie geleverd.

Diana