S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieWederom een vroegertje…kwart voor acht verzamelen op het KMD terrein. De jongens en meisjes van de D3 (ja D3 lekker ouderwets) waren er klaar voor. Het was nog even wachten op de tas met tenues maar op de valreep is alles goed gekomen. Met een ziekenboeg en wat school activiteiten staan we met 11 man en vrouw gereed voor de aftrap.

Het was een spannende pot voetbal, maar al gauw was zichtbaar dat Loosduinen de overhand had. Keurig overspelen, goed meeverdedigen en met ze allen aanvallen, alles waar op getraind is de afgelopen weken was goed zichtbaar in het veld. Ik denk dat we met ze allen genoten hebben van jullie spel en inzet. Eerlijk gezegd heb ik het score verloop niet bijgehouden, maar al snel stonden we voor en lieten bij vlagen de tegenstander alle hoeken van het veld zien.

Met een rust stand van rond de 1-3, gaan we na de limo weer verder. Loosduinen deed zijn sportieve plicht en maakte nog een doelpuntje of 3..zo in de pocket de 3 punten. Of toch niet…gaan we hier een Catalaans avondje overdoen op de vroege morgen?…harde tackles werden niet bestraft, commentaar op de leiding echter wel..3 gele kaarten in de laatste 15 minuten, een doelpunt goed gekeurd die alleen de scheidsrechter heeft gezien, en dan nog een penalty die gelukkig huize hoog over ging. Toch nog een doelpunt tegen maakte de eind stand 3-6.

Ik wil jullie wel een advies geven, en dat is dat we niet praten tegen de scheidsrechter, ook al is het moeilijk te verkroppen als er enige partijdigheid naar bovenkomt, houd het hoofd koel en laat de voeten spreken!! (jaja ik weet als geen ander…is makkelijker gezegd dan gedaan)

Mannen en vrouwen, ik heb genoten van jullie inzet, een groot compliment naar onze verdedigende dames alle drie stuk voor stuk super gespeeld! Onze eigen Ivan die de sterren van de hemel speelde en zichzelf beloonde met een fraai doelpunt! Invallers super gewerkt en wederom bedankt!!

Danny