Na een kansloze nederlaag bij Verburg, waar op een fabelachtig optreden van de in zijn tweede jeugd aangekomen Robin van der Tol, verder weinig over te vermelden was, stond wederom een late uitwedstrijd op het programma. Ditmaal mochten de mannen van Menderes naar Velo toe.

Loosduinen begon goed aan de wedstrijd. Met flitsend combinatievoetbal werd de tegenstander moedeloos gespeeld en gaf Loosduinen het signaal af dat het wat goed te maken had. Dit resulteerde halverwege de eerste helft in de logische 0 1. Helaas werd er vergeten om de wedstrijd definitief in het slot te gooien en de warme kleedkamer werd na een wandeling van 10 minuten opgezocht met nog steeds de minimale voorsprong. In de rust geen wissels. Dit had er niet zozeer mee te maken dat iedereen lekker in de wedstrijd zat, maar toch meer omdat er geen wissels aanwezig waren. Gelukkig zijn de mannen van loosduinen 2 allemaal top fit dus dit was geen enkel probleem. Na een teleurstellende limonade, voor enkeling 2 snickers en 10 minuten lopen naar het veld kon de tweede helft beginnen.

De tweede helft een ander spelbeeld. Velo ging aanvallender spelen en Loosduinen kwam niet meer aan voetballen toe. Het werd overleven voor de 11 onverzettelijke strijders. Maar zelfs toen Loosduinen tijdelijk met 10 man kwam te staan door een gele kaart werd bijna geen kans weggeven. En als er dan een kleine mogelijkheid was bleek Ronald niet te passeren. Naast de enkele kansjes onschadelijk maken, was Ronald vooral bezig met een constante demonstratie tijdrekken waar zelfs Onana nog wat van kan leren. Dit tot grote irritatie van de toch al wat huilerig aangelegde voorhoede van Velo.

Daar Loosduinen ook de spaarzame kansjes niet wist te verzekeren bleef het bij 0 1. Een belangrijke overwinning voor Loosduinen 2, die na enkele mindere weken hun rug hebben weten te rechten. Geheel toevallig op het moment dat Mini zijn rentree maakt.

Volgende week mogen de mannen genieten van een welverdiend weekendje rust. Op 7 december volgt wederom een uitwedstrijd, ditmaal bij Monster. Met dank aan enkele sponsors is voor de wedstrijd een prijsvraag gelanceerd waarbij de winnaar een volledig verzorgd vip arrangement naar deze wedstrijd kan winnen. De prijsvraag is: welke speler van loosduinen 2 at 2 snickers in de rust, na de avond ervoor lekker maccie gegeten te hebben?
Antwoorden kunnen gestuurd worden naar prijsvraagloosduinen2@loosduinen.nl