S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieZaterdag 3 december 2016 een heerlijke dag om tegen Lyra te spelen. Het begon heel goed voor S.V. Loosduinen. In de eerste paar minuten ging de bal naar Emre en hij scoorde het eerste doelpunt voor S.V. Loosduinen: 1-0! Daarna ging het wel spannend verder voor allebei de teams. In de 15de minuut kwam er een vrije trap voor Lyra vanwege hands. De bal ging via de lat in het goal en zo stond het 1-1. Ook onze keeper Storm heeft een paar ballen tegen gehouden. Het ging spannend verder mar het bleef in de eerste helft 1-1.

In de tweede helft ging het weer spannend verder. We kregen gelijk een corner. Djayden nam hem maar die ging er helaas niet in. Jay-Jay had de bal naar Bowie gepasst en natuurlijk scoorde Bowie en werd het 2-1 voor ons! De derde doelpunt maakte Ilias voor ons. Lyra had het wel moeilijk om de bal te krijgen dankzij onze goede verdedigers. Er kwam bijna een vierde goal voor ons maar die ging er jammer genoeg niet in. Toen scoorde Lyra en werd het 3-2. Toen werd Lyra wel sterker want ze wilden graag op 3-3 komen. Maar Loosduinen maakte het hun niet gemakkelijk.

Het was weer een spannende wedstrijd maar SV Loosduinen wint met 3-2!

Met dank aan: Trainer Pieter, Storm, Ferry, Dylan, Nick, Tristan, Elvira, Djayden, Bowie, Joel, Emre, Ilias, Jay-Jay en Owen

Hasana Ghait