Afgelopen zaterdag 2 november stond de competitiewedstrijd tussen Naaldwijk 3 en S.V. Loosduinen 2 op het programma. Door de afwezigheid van trainer Menderes werd interim coach Wil Boes van stal gehaald. Achteraf gezien een hele verstandige keuze, want de wedstrijd werd met 0-2 gewonnen en daarmee klom S.V. Loosduinen 2 naar een tweede plaats op de ranglijst.

De wedstrijd ging gelijk op zonder dat er grote kansen waren aan beide kanten. Door een mooie aanval kwamen de bezoekers uit Loosduinen op 0-1 door Nikan. Hierna ging het weer gelijk op. Naaldwijk drong iets aan en kreeg een paar kleine kansjes. Eerst was keeper van Hasselt vergeten dat hij Ronald heette in plaats van Ronaldo. Hij wilde de linksbuiten van Naaldwijk omspelen, maar dit ging mis. Gelukkig was daar Nino Rampone die tijdig redding kon brengen. Vervolgens werd de spits van Naaldwijk bijna gevaarlijk, maar door een spontane niesbui van weer dezelfde Nino Rampone maalde hij over de bal heen en was de kans voorbij. Ruststand 0-1.

Gelegenheidscoach Wil was tevreden, maar had wel nog een kort overlegmoment nodig met Jesse (die je ook gewoon Joost mag noemen) om vervolgens iedereen op scherp te zetten. De tweede helft ging weer gelijk op, maar door een cadeautje van Naaldwijk maakte Moreno de 0-2. Kansen voor Naaldwijk bleven uit en een goal van Abdi werd helaas nog afgekeurd. Al met al een prima teamprestatie. Man of the Match was Nino Rampone. Iedereen hoopt dat hij snel herstelt van zijn verkoudheid.

Uiteraard mocht een selfie met de winnende coach en het team niet ontbreken. Volgende week Honselersdijk 4 thuis om 12.00 uur. Na afloop van deze wedstrijd gaat trainer Menderes (terug van weggeweest) een aantal spectaculaire nummers zingen.

Groetjes van de S.V. Loosduinen 2 watcher