S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieDe wedstrijd van 8 maart voor de Haaglanden Cup. Loosduinen begint de aftrap van Storm de wedstrijd kan beginnen. Het team speelt goed over en in de eerste 5 minuten probeert Jay-Jay al een doelpunt te scoren maar deze mist het doel. Het gaat redelijk gelijk op in de eerste helft. Loosduinen krijgt veel kansen maar het doel mag niet gevonden worden. Djayden mag een hoekschop nemen maar ook deze gaat er naast. De fluit gaat en de eerste helft zit er op.

We gaan de tweede helft in en ik kan u zeggen dit was een hele spanende helft. Nu ging het hard tegen hard maar Loosduinen ging hard mee en speelde erg goed. De scheidsrechter was erg goed bezig in de wedstrijd en iets over de helft van de wedstrijd maakte Quick steps en overtreding op Emre. En kreeg Loosduinen een penalty mee Owen gaat hem nemen hij schiet er raak maar de scheids keurt hem af omdat de spelers iets te snel naar voren liepen.

Jammer weer opnieuw Owen mag nog een keer en deze keer was het raak en goedgekeurd Loosduinen staat op 1-0. Er na ging het erg hard tegen elkaar maar Loosduinen speelde erg goed door. Ze hebben de wedstrijd tot de laatste minuut hard verdedigd. En wisten de wedstrijd met 1-0 te winnen top gedaan mannen en meid. Na afloop heeft de scheids nog een mooi toespraak gehouden in de kleedkamer. En ik moet zeggen dat dat er motiverend was voor de spelers.

Op naar de volgende wedstrijd

Eduard Krul