Vandaag de één na laatste wedstrijd van het seizoen. We staan vier punten voor op de nummer laatst en laten we hopen dat we dit verder kunnen uitbouwen.
We zijn nog geen drie minuten bezig met de wedstrijd of Lucas weet te scoren. Bedankt dat je met ons mee wilde doen.
Nog geen twee minuten later een mooie voorzet van Sam op Ali en hij scoort. Onvoorstelbaar gewoon in vijf minuten een 2-0 voorsprong. Dit hebben we dit seizoen nog niet eerder meegemaakt. Maar we weten ook wel dat we er nog niet zijn. De wedstrijd duurt nog lang genoeg om een andere einduitslag te krijgen maar we blijven positief; de punten blijven op Madestein.
We zijn op dreef want we zijn veel te vinden op de helft van MSV’71. Na een minuut of 18 een mooie kans van Angelo maar de bal gaat net naast. Op de een of andere manier weet MSV’71 ons goal te bereiken en weten zij te scoren.
Er gebeurt een hoop, nog geen vier minuten later weer een tegengoal. Deze wordt net als vorige week afgekeurd voor buitenspel. Zo fijn dat we een grensrechter hebben die de regels goed toepast en dat de scheidsrechter hierop goed reageert.
Na 29 minuten vrije trap genomen door Loeboe. Loeboe, een heerlijke speler met een heerlijk schot in zijn benen, maar helaas deze keer op de lat. En het is hem zo gegund om te scoren.
Na 33 minuten een mooie actie van Lucas die de bal afstaat aan Bram, die de bal netjes achter de keeper in het doel weet te krijgen. En zo gaan we met 3-1 de rust in.

De tweede helft kost ons op de één of andere manier meer moeite en lijken we iets af te zwakken. Er zijn nog verschillende kansen van Bram, Ali en Dylan om te scoren, maar dit wil in de tweede helft minder lukken.
MSV’71 krijgt een kans om ons goal te schieten maar onze keeper Mitchel kijkt heel rustig en zelfverzekerd de bal na, tegen de paal. Alsof hij wist dat dit zou gebeuren. Er volgen nog wat kansen voor Yassin en Dylan, maar we weten onze voorsprong niet verder uit te breiden. Met nog een paar minuten op de klok staan we nog steeds 3-1 voor, dus je zou kunnen denken dit wordt de eindstand.
Maar niets is minder waar want vlak voor tijd weet MSV’71 nog te scoren.
Maar dit maakt voor de punten uiteindelijk niets meer uit. De overwinning is een feit; we hebben de drie punten gepakt. Weer een overwinning! Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij Naaldwijk die onder ons staan. Laten we afspreken dat we weer voor een overwinning gaan. Het weer is heerlijk en de overwinning wordt door eenieder gevierd voor de kleedkamer. Heerlijk die saamhorigheid, het plezier en die vrolijke gezichten.
Op naar de laatste wedstrijd van het seizoen.