Beeldbank Eckhardt FotografieOp 05-11-2016 om 10 uur speelt Loosduinen zijn eerste thuiswedstrijd tegen Naaldwijk. We gaan van start en Loosduinen mag de wedstrijd aftrappen. Al gelijk in het begin gaat het hard tegen hard en beide teams gaan redelijk gelijk op. Naaldwijk is goed in de aanval en probeert al een doelpunt te scoren maar Storm weet de bal goed te stoppen. Even is het over en weer waar na Loosduinen ook een kans krijg. Djayden mag ingooien mooie voorzet van Owen naar Ilias maar de keeper houd de bal.

Loosduinen gaat door en Owen mag een vrij trap nemen vol op het doel maar ook deze kans word gestopt. Hoeveel pech kan je hebben even later doet Loosduinen weer een aanval. Nu mag Dylan een vrije trap geven en speelde de bal na Emre die vervolgens de bal overspeeld naar Ilias ook deze bal mag het net van binnen niet zien. Naaldwijk is aan de bal en speelt goed door onze verdediging heen en scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd. Onze jongens en meid laten de hoofden niet hangen en gaan vol in de aanval. Ook nu weer krijgt loosduinen een kans maar ook deze weet de keeper van Naaldwijk te stoppen.

Nog voor dat de eerste helft er op zit wisselt Pieter Nick en Emre voor Jay en Joel. Loosduinen krijgt kansen maar het loopt nog niet lekker. Even later zit de eerste helft er op.

We gaan de tweede helft in en Naaldwijk is weer in de aanval maar mist het doel net aan. Vrije trap voor Loosduinen we spelen over en weer maar pieter besluit nog een wissel te doen en haalt Owen en Tristan er uit voor Emre en Nick. Ook nu was Naaldwijk weer in het voordeel en scoort 2-0. Ilias word hard onderuitgehaald maar speelt gewoon weer door.

We hebben er hard aan gewerkt en ook al hebben we niet gewonnen. Het was toch een mooie wedstrijd.

Eduard en Claudia Krul