beeldbank-eckhardt-fotografie-006Lekker midden op de dag in het zonnetje op veld 2 aan een leuke wedstrijd beginnen. Wat willen we nog meer? De regen liet zich heel kort en maar minimaal zien/voelen…btje koud, maar daar hadden alleen de ouders last van.

Een leuke pot, gelijke strijd vanaf het begin af aan. Een paar mopperaars bij de tegenpartij, maar de coach van de tegenpartij was hier niet van gediend. Zo hoort het !
Scheidsrechter De Korte hield alles goed in het gareel. Bedankt Scheids !

De voorsprong werd verkregen door een penalty, na een handsbal van een Schiedamse verdediger. Wat ze in de eredivisie nog wel eens niet doen, deed Nick overduidelijk wel. Hij zat keihard in het net: 1-0

Kort daarna kregen we een penalty tegen. Helaas, maar terecht is terecht. Keeper Dylan stond klaar en een Schiedammer achter de bal. Boink…..tegen de lat en daarna gelijk weggewerkt door de Loosduinse verdediging. Zo werd de voorsprong behouden en gelukkig door heel goed opbouwend voetbal uitgebreid naar 2-0 door een schot van Quinten.
De speech van Maurice moet nog meer positiviteit hebben bijgedragen, want hoewel het onmogelijk leek…er werd nu nog beter gespeeld. Na een voorzet van Kay kwam de 3-1 van Daan.
En ook daarna wist Daan nog een keer het doel te vinden. 4-1 werd dan ook de eindstand.

Ik heb jullie nog niet allemaal genoemd, maar stuk voor stuk heeft iedereen heel goed gespeeld. Trotse coach, leiders en ouders langs de lijn.

Colinda