Voor de 2e keer dit seizoen stond de dorpsderby tegen de sportieve mannen van GDA jo15-3 op het progamma. In de bekerpoule werd het een ruime overwinning maar ondanks dat gegeven begon de blauwe koploper zonder arrogantie, zo gemakkelijk ging dat aanvankelijk niet in september. Zodra de nieuwe warming-up outfit(mogelijk gemaakt door Krens ICT beheer) uit was zag trainer Dani zijn fitte keurkorps in den beginne flink ploeteren en vooral verkeerde keuzes maken.

GDA daarentegen speelde fris en fruitig en was deze zaterdag zeker niet van plan hun oversteek over de drukke Madesteinweg voor niks te maken. Zonder noemenswaardige kansen voor beide doelen viel de onverdiende voorsprong werkelijk uit het niets. Dylan, zoon van info@krensictbeheer.nl zal van afstand raak schieten en behoud zo zijn patent op mooie goals dit seizoen. Als Johanny dan nog voor rust op aangeven van Julian de 2-0 binnen puntert zoekt blauw opgelucht, en u zal het raden: rood teleurgesteld ,de kleedkamer op.

Met Simon voor Daan op het middenveld wordt meteen duidelijk wat er in de GDA kleedkamer besproken is. Katholiek zet de Christelijk hervormden voor even in hun blauwe hempje al levert dit niet meer op dan een serie hoekschoppen. En of het Loosduinse dorpsduiveltje er dan mee speelt is de 1e de beste aanval van blauw weer raak. Oscar soleert zich richting doel en met een bijna arrogante voetbeweging tekent hij voordat het publiek hun staanplaats heeft heringenomen de 3-0 aan.

GDA voetbalt nog steeds lekker mee maar de jo15-1 defensie die al weken onveranderd is geeft geen krimp met in het centrum de onverzettelijke kopsterke Ian en stylist Mats v.D. Als de betere spelers van de buurtjes dan gekoppeld zijn aan de backs Mats B. en Jason kent coach Dani daar weinig kopzorgen. Op het middenveld en de voorhoede is er meer sprake van een luxeprobleem, zo wisselen de koppeltjes Daan/Simon en Julian/Rick vaak stuivertje en is hier sprake van het scherp houden van elkaar.

En dan is het TICO-tijd, de man met de grootste persoonlijke supportersschare van onze s.v. ziet eerst zijn ingesneden voorzet via een GDA kruin het doel in vliegen en vervolgens weet hij een technisch hoogstandje met Oscar zeer fraai af te ronden in de verre linkerhoek. Als GDA dan eindelijk aanvoerster Jasmijn weet te passeren weet Tico van 11 meter nog de 6-1 eindstand te laten noteren, of de prima leidende Hans de Korte hier wel helemaal achter stond zal altijd een raadsel blijven want voetbal.nl telde de pingel niet mee. Dit verslag is mede mogelijk gemaakt door info@krensictbeheer.nl 🙂

Jan.