Whow, wat een wedstrijd jongens! Beetje gespannen was hij wel daar er veel jongens van Quick Steps dit seizoen bij S.V. Loosduinen spelen, maar zag gelukkig vriendschappelijk gedrag van beide kanten. De eerste goal veel erg snel voor de Loosduiners (Hicham), schitterende voorzet van Gio op Ruben 2-0, nog een voorzet Gio op Ruben 3-0, counter Ruben 4-0, tegen goal 4-1 en vlak voor rust 5-1 (Ruben).

Kort in de tweede helft kregen onze jongens een penalty tegen, maar werd tegen gehouden door onze keeper SUPER. Vervolgens scoorde Ruben nog maar eens een keer 6-1, maar we hadden natuurlijk ook een tegenstander die ineens wel een beetje wakker werd 6-2 en 6-3 volgde daardoor snel. Gio maakte 7-3 met een lage kopbal, waar hij al een tijdje op oefende, nog een schitterende actie van Emre die helaas door de keeper gestopt werd, maar wat is hij snel. De wedstrijd eindigde  in 7-4.

Wij als toeschouwers die lekker van het zonnetje genoten vonden de eerste helft spannender dan de tweede, maar het was al met al een topwedstrijd en hier genieten wij van.

Groetjes Stefani