svloosduine-jo15-1-velo-043In een week met veel ophef over kunstgrasvelden mocht na ruim een half uur vertraging afgelopen zaterdag de wedstrijd Velo JO15-3 – S.V. Loosduinen JO15-1 gaan starten. Vertraging om onduidelijke redenen maar wel 3 prima grasvelden geheel ongemoeid gelaten. Er zal vast wel een idee achter gezeten hebben.

Misschien kwam het door de zwarte korreltjes maar de wedstrijd was in de eerste minuten eigenlijk niet om aan te zien. Beide teams bewogen langzaam over het veld en van prima combinaties of flitsende aanvallen was geen sprake. Mochten beide keepers aan de bal zijn geweest dan was dat alleen voor een terugspeelbal.

Halverwege de tweede helft nam Velo langzaam enig initiatief waar Loosduinen niet veel tegenover kon stellen. Onjuiste passing en vooral te weinig creativiteit en snelheid aan Loosduinse kant. Dat hebben we toch wel eens anders gezien. Velo ook niet bijster scherp maar kwam met enig fortuin een paar keer dicht in de buurt bij Jasmijn.

In de tweede helft was er aan beide kanten wat meer inzet en dat kwam de wedstrijd wel ten goede. De bal bleef nog steeds te veel op het middenveld hangen maar zo af en toe kwamen er toch ook wat kansjes voor beide keepers. In een onbewaakt ogenblik wist Loosduinen zelfs te scoren en dat was misschien enigszins tegen de verhouding in maar we telden hem maar al te graag!

Niet veel later kwam alweer de gelijkmaker van Velo en de stand stond weer gelijk. Even leek Velo door te drukken om de overwinning binnen te slepen en moest Loosduinen alle zeilen bijzetten. Loosduinen zelf wist uiteindelijk zelfs nog een klein overwicht op het middenveld te creëren maar wist niet gevaarlijk genoeg voor het doel van Velo meer te komen.

De 1-1- stand bleef op het scorebord staan en dat was een stand die hoorde bij deze gezapige wedstrijd. Trainer Dani had graag 3 punten meegenomen naar Madestein maar is uiteindelijk vast blij met die ene punt.

[nggallery id=428]