Nadat het voetballen vanwege de corona crisis stil kwam te liggen, is helaas ook de werving voor de Vijfjeslijst tot stilstand gekomen. Desondanks een heel mooi resultaat, want er is dit seizoen voor maar liefst € 1.270,00 ingelegd. Toch ruim 10% meer dan het complete voorgaande seizoen!
Helaas hebben we alle plannen om extra activiteiten te ontplooien, niet kunnen realiseren. Gelukkig mogen we inmiddels weer iets meer en zo zal de jeugd a.s. zaterdag onderling in verschillende spelvormen kunnen strijden waarbij diverse extraatjes beschikbaar zijn. Uiteraard wordt de rest van het geld gereserveerd en zal wellicht al aan het begin van het seizoen een prima bestemming krijgen, we houden u op de hoogte.
HIER kunt u de laatste stand van de VIJFJESLIJST 2019/2020 bekijken.

Wat is de Vijfjeslijst??
Al jarenlang kent onze vereniging de VIJFJESLIJST.
Het werkt heel simpel, iedereen die de JEUGD van S.V. Loosduinen een warm hart toedraagt,
doneert een bedrag van slechts € 5,00 per vakje, en je staat dan de rest van het seizoen op de vijfjeslijst.
Voor twee vakjes betaal je € 10,00 enzovoorts.

Wat wordt er met het geld gedaan??
Een terechte vraag! De gehele bijdrage komt ten goede aan EXTRA activiteiten voor onze jeugd.

Hoe kom ik ook op die belangrijke lijst te staan??
Natuurlijk krijgt iedereen weer de kans om op de nieuwe VIJFJESLIJST 2020/2021 vermeld te worden. Er vanuit gaande dat de versoepeling van de maatregelen door kan gaan, zijn dit de mogelijkheden:
– op maandagavond, donderdagavond of op een kaartavond: spreek Koos Kornaat aan!
– op maandagavond, woensdagavond en een groot deel van de zaterdag: spreek Colinda Paauw aan!
– per bankoverboeking op NL63INGB0000156511 t.n.v. SV Loosduinen Jeugdcommissie, o.v.v. Vijfjeslijst, mail de gewenste vermelding naar kooskornaat@ziggo.nl
– op alle momenten dat de kantine geopend is, aan de bar, zowel contant als pinnen mogelijk! Op de kassa is een vakje met “vijfjeslijst”. Schrijf op de kassabon de gewenste vermelding, bon in de kassa en die komt vanzelf bij mij terecht!
– stuur een mail naar  kooskornaat@ziggo.nl

HELPT U OOK MEE AAN EXTRA ACTIVITEITEN VOOR ONZE JEUGD?