Een nieuw seizoen, een nieuwe Vijfjeslijst!

Afgelopen vrijdag was de eerste kaartavond en u begrijpt het al, de beste kaarter van de avond staat als eerste op de Vijfjeslijst 2019/2020! En die hangt inmiddels op het prikbord in de kantine en kunt u hier bekijken. VIJFJESLIJST 2019-09-18

Wat is de Vijfjeslijst??

Al jarenlang kent onze vereniging de VIJFJESLIJST.

Het werkt heel simpel, iedereen die de JEUGD van S.V. Loosduinen een warm hart toedraagt, doneert een bedrag van slechts € 5,00 per vakje, en je staat dan de rest van het seizoen op de vijfjeslijst. Voor twee vakjes betaal je € 10,00 enzovoorts.

Wat wordt er met het geld gedaan??
Een terechte vraag! De gehele bijdrage komt ten goede aan EXTRA activiteiten voor onze jeugd. Het vorig seizoen is op die manier maar liefst € 1130,00 beschikbaar gekomen! Mede door dit bedrag was het mogelijk om onder andere tattoos en prijzen op de familiedag te regelen, het jeugdkamp extra leuk te maken (denk maar aan het bezoek aan De Kuip!) en een bijdrage te leveren aan de elftaluitjes!

Hoe kom ik ook op die belangrijke lijst te staan??
Om ook op de lijst vermeld te worden alle mogelijkheden op een rijtje: – op maandagavond, donderdagavond of op een kaartavond: spreek Koos Kornaat aan!

– op maandagavond, woensdagavond en een groot deel van de zaterdag: spreek Colinda Paauw aan!
– op alle momenten dat de kantine geopend is, achter de bar, zowel contant als pinnen mogelijk! Op de kassa iseen vakje met “vijfjeslijst”. Schrijf op de kassabon de gewenste vermelding, bon in de kassa en die komt vanzelf bij mij terecht!
– stuur een mail naar kooskornaat@ziggo.nl

Helpt u ook mee de lijst weer helemaal vol te krijgen?