Binnenkort zijn de voetbalscholen van Peter Barendse en Roy de Geus (weer) actief op de velden van S.V. Loosduinen op Sportpark Madestein.

Afgelopen seizoen heeft Peter Barendse, oud speler van huidig landskampioen Feyenoord, zijn voetbalschool gehouden op het terrein van S.V. Loosduinen. Peter heeft vier seizoenen, 1985 t/m 1989, in het eerste elftal van Feyenoord gespeeld en speelde zeven Europese wedstrijden. Peter is samen met andere Oud Feyenoord spelers ook verbonden als trainer aan de Feyenoord Soccer Schools en geeft ook trainingen aan de jeugd van gerenommeerde clubs over de hele wereld!

Ook dit seizoen start Peter Barendse weer met een voetbalschool op het terrein van S.V. Loosduinen.

Op zondag 10 september a.s. geeft Peter Barendse een gratis trainingsdemonstratie/voetbalclinic voor jeugdspelers in de leeftijdscategorieën JO7, JO9 en JO11. Iedereen is hierbij welkom!

Aanvangstijd 10.30 – 13.00 uur voor de verschillende leeftijdscategorieën! Wil je ervaren hoe het is om van een ex-profvoetballer training te krijgen, schrijf je dan in voor deze demonstratie/clinic. Doe dit voor 8 september 2017 !!

Bij voldoende inschrijvingen wordt Peter geassisteerd door een andere oud-speler van Feyenoord.

De meest getalenteerde speler van de voetbalschool krijgt aan het einde van de cursus een gesigneerd shirt met de handtekening van de Feyenoordspelers.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar : inschrijven.clinic@outlook.com

De voetbalacademie blijft ook bestaan op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtenden.

Voetbalschool Kick gaat vanaf heden starten met zijn cursussen op bij S.V. Loosduinen. Gediplomeerd trainer bij voetbalschool Kick is Roy de Geus, jarenlang speler en trainer bij S.V. Loosduinen. Na een succesvolle start in de zomer met privétrainingen is nu de eerste cursus een feit! Roy, die onder meer bij Sparta Rotterdam en de Europese school van Den Haag training heeft gegeven, is erg blij met de nieuwe samenwerking!

Hij zegt daarover het volgende: “Een aantal jaar geleden ben ik bij S.V. Loosduinen mijn trainersloopbaan begonnen. Toen nog als stagiare vanuit mijn Sport en Bewegen, een opleiding die ik inmiddels heb afgerond. Om nu terug te kunnen keren met mijn eigen voetbalschool bij S.V. Loosduinen is echt gaaf!”

Roy wil graag samenwerken om de jeugd van S.V. Loosduinen op een hoger plan te tillen. Samen met Roy gaat S.V. Loosduinen starten met techniektrainingen. De trainers kunnen spelers de kans geven om wat extra training te krijgen op wat minder sterke punten of gewoon om nog beter te worden.  Deze uren staan apart van de voetbalschool, maar vinden wel voorafgaand plaats op de vrijdag waarop Roy zijn voetbalschool houdt.

Roy is de aankomende week veelvuldig aanwezig op ons complex, zodat eventuele vragen aan hem gesteld kunnen worden.

Vrijdag 1 september a.s. is de eerste gratis clinic al, schrijf je snel in voor deze clinic om het gevoel van de cursus te proeven!

Hier is meer informatie te lezen: A5_augustus_2017

Zie ook de website van Voetbalschool Kick : http://voetbalschoolkick.nl/proefclinics-voetbalschool-kick/