Nu het er alle schijn van heeft dat we het ergste van Corona achter de rug hebben, begint het balletje toch maar weer te rollen. En daar zal iedere voetballiefhebber blij mee zijn!!

Een groot deel van de lagere senioren heeft op donderdagavond door getraind met weliswaar een aangepaste derde helft. De A-selectie is op 3 augustus begonnen met de eerste training. Hoewel een aantal spelers nog met vakantie is, zijn onder leiding van de trainers Peter, Peter, Frans en Raymond al aardig wat zweetdruppels geplengd. De nieuwe selectiespelers hebben dus al wat kunnen wennen.

A.s. zaterdag zijn de eerste wedstrijden. In het kader van de beroemde en beruchte Haringserie spelen het eerste en het tweede wedstrijden tegen SVC’08 1 en 2. Resp. om 14:30 uur en 12:00 uur. Dit op het Oostersportpark, Van Brienenlaan te Wassenaar (vroeger het SV’35 terrein). Op dinsdagavond 17 augustus speelt het eerste tegen Scheveningen 2. Dit in het kader van het Duindorp SV toernooi. En wel om 19:30 uur op Houtrust, Sportlaan te Den Haag.

Ook de jeugd begint weer met trainen; a.s. woensdag zal Madestein overvol zijn van dartelende jeugdspelers. Ook hier begroeten we nieuwe trainers en nieuwe spelers.

Wij hopen op veel support!!