Aanstaande zaterdag staat de vierde speelronde in de 3e klasse B op het programma.
S.V. Loosduinen speelt dan de uitwedstrijd tegen DSVP uit Pijnacker. Het zijn de nummers 4 tegen nummer 7 van de ranglijst die het tegen elkaar zullen gaan opnemen.
Bij de ploeg van trainers Barendse/Baptiste keren Ruben Hartman en Quincy Barendse terug van hun schorsing, wat inhoud dat de keuzes deze week wie op te stellen weer iets moeilijker zijn geworden.
Afgelopen seizoen werd alleen de thuiswedstrijd door een blessure bij de scheidsrechter in 2 delen gespeeld.
Op een zeer regenachtige zaterdag werd het 1e deel gespeeld na 38 minuten een penalty voor S.V. Loosduinen, die na een wolkbreuk en daardoor het tijdelijk stilleggen van de wedstrijd 10 minuten later, door Bart Ruwaard werd binnen geschoten.
Dit was tevens de ruststand.
Na rust liep DSVP al snel uit naar een 1-2 voorsprong. In de 73e minuut werd de wedstrijd door een blessure bij de scheidsrechter van der Zee gestaakt. In een inhaalweekend, waar de wedstrijd werd uitgespeeld, lag het plan om er nog iets van een resultaat uit te halen na een paar minuten al feitelijk in de prullenbak. Al snel scoorde DSVP de 1-3 en kort daarna ook de 1-4 en zo werden de drie punten meegenomen naar Pijnacker.
De uitwedstrijd vorig seizoen werd door het vroegtijdig stilleggen van de competitie vanwege het coronavirus niet gespeeld.
De wedstrijd begint om 14:30 uur
De scheidsrechter is dhr. Y. Pekaar

Aangezien ook bij deze wedstrijd geen publiek welkom is door het besluit van het kabinet, zal de wedstrijd live te volgen zijn op de Facebook pagina van S.V. Loosduinen. Ook het Twitter account zal u live op de hoogte houden.

S.V. Loosduinen 2 speelt eveneens uit, het team van Dick Jol speelt om 15:00 uur bij en tegen Honselersdijks 5.

Veel succes!

Tekst Sander Böhms