A.s zaterdagmiddag de laatste poulewedstrijd voor de KNVB-beker. S.V. Loosduinen 1 neemt het op tegen het eerste van GVHH’13 te Geervliet. Een tegenstander die wij niet kennen; is nooit tegenstander geweest en info op internet ontbreekt. De “13” zal hoogstwaarschijnlijk staan voor 2013; 1913 lijkt ons wel erg vroeg in de tijd. De ploeg komt zoals gezegd uit Geervliet letterlijk en is letterlijk onder de rook van het Boltlekgebied gesitueerd.

Waar S.V. Loosduinen in deze poule twee keer gelijk speelde tegen resp. GSC ESDO en vv Maasdijk, wist GVHH’13 beide wedstrijden tegen deze tegenstanders te winnen. Aangenomen mag dus worden dat GVHH’13 een geduchte tegenstander gaat worden. Angst is een slechte raadmeester, dus we gaan onbevangen naar Sportcomplex Guldeland, Guldelandseweg 2 te GEERVLIET. Aanvang: 14:30 uur en voor sommige diehards op fietsafstand. Prettige wedstrijd. De kantinepresentatie kun je HIER bekijken.

Reeds nu kunnen we aankondigen dat op 24 september direct na de wedstrijd tegen PGS Vogel er een derde helft op Madestein is georganiseerd. Blok dit dus in je agenda!