Zaterdag 30 september 2017 staat de tweede competitiewedstrijd bij HVV Hercules voor S.V. Loosduinen in de vierde klasse B op het programma.  Hercules werd opgericht op 27 april 2012 en speelt vanaf het seizoen 2012-2013 in de vierde klasse op het terrein van HMSH aan de Vrederustlaan. Ingaande dit seizoen maken zij gebruik van het clubgebouw van HMC (voorheen GONA)  aan de Beresteinlaan 52.

Het is de derde keer dat de ploegen elkaar in de competitie gaan treffen bij Hercules. Op 8 februari 2014 werd het 1-1. Een wedstrijd die helaas ook een tuchtrechtelijk staartje mee kreeg. Op 9 mei 2015 werd het 3-4 voor de Loosduiners. Doelpunten in een stormachtige wedstrijden kwamen van Robert-Jan Spijksma, Jurgen Kalkman en de winnende treffer was van Jean-Paul Alleblas. De twee gespeelde thuiswedstrijden tegen Hercules eindigden in een 1-0 overwinning voor de Blauwwitten.

Vroeg in het nieuwe seizoen is deze wedstrijd  nu al een topper, want beide ploegen wonnen vorige week de eerste wedstrijd met 6-0 en gaan samen op doelsaldo aan de leiding. Hercules, dat onder leiding staat van Muhrelli Sahin, begon het seizoen met een 6-5 bekernederlaag bij VELO zaterdag, gevolgd door een 2-0 overwinning op Haagse Hout. De derde bekerwedstrijd tegen Oliveo zaterdag werd niet meer gespeeld. Vorige week won het elftal de eerste competitiewedstrijd met 0-6 van HDV, dat de wedstrijd met tien man beëindigde.

Vorige week wonnen de Loosduiners met 6-0 van debutant Celeritas. Een score die hoger had moeten uitpakken voor het elftal van Richard Douw. Doelpuntenmakers waren Khalid Hadchoune (2x), Kadir Narsen, Jimmy Kipp, invaller Kevin Baptiste en een eigen treffer van de bezoekers. Bij de Loosduiners ontbreekt Tom Vrieling (vakantie) en is Sam van Poorten weer terug bij de groep.

Het duel op het kunstgrasveld aan de Vrederustlaan vangt aan om 15:15 uur en staat onder leiding van de heer M. Bongers uit Den Haag.

Melden/omkleden in het clubgebouw van HMC, voorheen GONA! Het clubgebouw van HMSH is gesloten. S.V. Loosduinen 2 begon de vorige week de competitie met een nipte 0-1 winst bij Die Haghe 3 en speelt nu thuis om 12:00 uur tegen KMD 2. S.V. Loosduinen 3 is vrij, omdat de wedstrijd tegen Die Haghe 6 is uitgesteld.

Zie verder het programma elders op deze website.

SUCCES!