As zaterdagmiddag de clash tegen buurman ODB. Maar eerst een rectificatie. Gedurende enige tijd is in het verslag van de wedstrijd tegen BMT een pluim uitgedeeld aan Erik Flinterman. Erik was een technische, rustige, goede voetballer, maar wel even anders dan de werkelijk bedoelde Kris Flinterman, die natuurlijk de echte pluim toekwam. Tijdsdruk vanwege Moederdag zal een rol hebben gespeeld, maar bij deze hopelijk vergeven, maar Erik zelf zal het wel leuk gevonden hebben.

Zoals gezegd staat de derby (het zijn bijna allemaal derby’s) tegen ODB (Ons Doel Bereikt) op het programma. ODB staat negende met 33 punten uit 24 en Loosduinen zesde met 36 uit 24. Loosduinen is officieel veilig, maar ODB in theorie nog niet. Om zich voor 100% veilig te spelen hebben zij nog drie punten nodig. Dus Loosduinen, maak jullie borst maar nat. Maar let wel, we zijn geen gemakkelijke wedstrijden gewend en ook verleden week is getoond dat we met de nachtkaars niets van doen hebben. Zij nog vermeld dat de thuiswedstrijd met een toch wel eclatante overwinning werd afgesloten: 5 – 2, met doelpunten van Nemo (2x), Tom (2x) en Tico. Geen garantie voor het heden. Zo ver we op dit moment weten kan er in de op dit moment sterkste opstelling gestart worden. Pieter Blanken is zoals bekend een gebroken man, dus die zien we volgend seizoen pas weer.

Wedstrijd vangt aan om 14:30 uur op Sportpark Alberdastraat dat op fietsafstand van de kern van Loosduinen ligt. Scheidsrechter is Remco van der Ploeg. Prettige wedstrijd en de concept kantine-presentatie kun je HIER zien, zodat je ook van het wel en wee op Madestein op de hoogte bent.