Zaterdag 14 mei a.s. staat voor het eerste elftal van S.V. Loosduinen wederom een uiterst belangrijke wedstrijd op het programma. Ons wacht de uitwedstrijd tegen KMD uit Wateringen.

KMD (Klein Maar Dapper) komt voort uit de Voetbalvereniging De Zwaluw, een vereniging die werd opgericht in 1939 en later de naam wijzigde op last van de KNVB, omdat er al een vereniging bestond met deze naam.
In het verleden speelden beide elftallen veel tegen elkaar. De laatste keer voor de competitie in de derde klasse B was in september vorig jaar en eindigde in een 3-1 overwinning voor KMD.

Het is overbodig te zeggen dat onze jongens er weer flink tegenaan moeten. Elke wedstrijd is een finale en de stand op de ranglijst maakt het na de overwinning van Ariston’80 er niet makkelijker op.

Voor DIT moment kunnen we met de sterkst mogelijke opstelling het veld betreden. De wedstrijd van aanstaande zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter: P. Opdam en zal aanvangen om: 14:30 uur.

Het belooft zaterdag een mooie zomerse dag te worden. U bent van harte welkom op het  sportcomplex van KMD (op fietsafstand bereikbaar) om ons team aan te komen moedigen. Succes!!