Afgelopen zaterdag speelde ons 1e de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Tegenstander was V.V. Schipluiden. Eigenlijk niet het 1e maar het 2e. Er ontspon zich een redelijk gelijk opgaande wedstrijd waarbij uiteindelijk Schipluiden aan het langste eind trok: 1-2. Niet onverdiend overigens. Opgemerkt dient nog te worden dat de gelijkmaker een wonderschone lob was van een meter of dertig: Damian van der Kroft was de maker. Inmiddels is een uitgebreider verslag elders op de site gepubliceerd).

Door het onverwachte gelijke spel van Quick Steps tegen Monster, zijn wij op de 13e plaats geëindigd en dat, maar dat wisten we eigenlijk al, betekende nacompetitie waarin bepaald wordt of we degraderen, dan wel behouden blijven in de 3e klasse.

A.s. zaterdag is al de eerste wedstrijd en wel tegen OHVV uit Oudenhoorn. OHVV is de winnaar van de 1e periode uit de 4e klasse I. Verder weten we weinig van deze kleine vereniging die uit enkele senioren- en enkele jeugdteams bestaat. Over de sterkte van onze tegenstander is geen info te verkrijgen. Zo ver als we weten zijn er, behalve de bestaande blessures, bij ons geen personele problemen. Er wordt met de bus afgereisd. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Info: Peter Meijer, tel. 06 15 85 55 65. De bus vertrekt om 12:00 uur.

Een uiterst cruciale wedstrijd derhalve, maar daar blijft het niet bij. Mocht ons vlaggenschip winnen, dan spelen zij dinsdagavond 14 juni een thuiswedstrijd tegen de winnaar van IJVV De Zwervers – vv WFB. IJVV De Zwervers uit IJsselmonde, Rotterdam was de nr. 12 van de 3e klasse D en vv WFB uit Ouddorp de op een na beste Periodekampioen van de 4e klasse I.

Mocht S.V. Loosduinen ook deze wedstrijd winnen dan volgt de finale om behoud op zaterdag 18 juni op een neutraal terrein.

Zo ver de basisinformatie. A.s. zaterdag is natuurlijk ook onze familiedag en dat botst natuurlijk een beetje met de nacompetitiewedstrijd. We hopen toch op veel supporters maar dat betekent niet dat deze supporters geen acte de presence kunnen geven op de familiedag.

Wij wensen ons 1e elftal alle mogelijke succes!! En hopen dat het geluk nu een keer onze kant opvalt.

N.B. Zoals in de titel al is vermeld kunnen wellicht wijzigingen optreden. Dus probeer via deze site op de hoogte te blijven.