A.s. zaterdag wederom een finale.  De twee kemphanen hierboven genoemd, hebben beide 19 punten en staan op dit moment gezamenlijk bovenaan in de gevarenzone. Volgers zijn resp. Ariston ’80 en Quick Steps (beide 16 punten) en DUNO (8 punten).

Duidelijk is het dat deze wedstrijd bepalend kan zijn voor de toekomst van beide verenigingen. Het onderlinge resultaat van de heenwedstrijd zegt natuurlijk niets; 3-1 voor Loosduinen, met doelpunten van Alvin van Reeuwijk, Bart Ruwaard en Kris Flinterman.

Ons vlaggenschip mist nogal wat vaste krachten. Zoals bekend zijn Melchior van der Kooi alsmede Tyrone Plas ernstig geblesseerd en komen dit seizoen niet meer in actie. Nick Voorham kreeg afgelopen zaterdag een rode kaart en is voor één wedstrijd geschorst.

Wij moeten het hebben, en het is al meerdere keren vermeld, van inzet, strijd, mentaliteit en vechtlust. De trainers liggen nachten wakker om het tactische plan te bedenken. Wat dat betreft heeft dit de laatste tijd goed uitgepakt.

We gaan de strijd met optimisme tegemoet en vragen om jullie sportieve steun!

Scheidsrechter is de heer Jaap van Drunen, de wedstrijdbal is geschonken door de BACO BOYS en de Pupil van de Week in onze Aylin Aydin.

Tenslotte rest ons nog te melden dat de kantine pas om 12:00 uur geopend is.