Zaterdag as. staat voor het eerste elftal van S.V. Loosduinen een thuiswedstrijd  tegen HPSV op het programma. Het is de achtste competitiewedstrijd van dit seizoen. Het zijn de tiende (7-7) en veertiende (7–1) op de ranglijst die elkaar gaan bestrijden op sportpark Madestein.

HPSV (Haagse Politie Sport Vereniging) werd opgericht op 19 november 1919 en bestaat dus al weer 100 jaar. Het eerste elftal speelt sinds 2003 in de vierde klasse. Door wisselende diensten kan het elftal niet wekelijks in dezelfde formatie spelen. Is dit ons voordeel of juist niet??

In het verleden stonden de elftallen vaker tegenover elkaar. De laatste keer in één week in februari 2019 zelfs twee keer. Op 16 februari voor de competitie met een 4-1 overwinning voor de Blauw-Witten en op 21 februari  voor de Halve Maan Cup zelfs met 10-1.

Nu dus de weer zo belangrijke wedstrijd a.s. zaterdag. Virtueel zou men zeggen, dat moet kunnen, maar zo werkt het niet. Loosduinen wordt geleidelijk aan wat beter, krijgt kansen, maar het benutten daarvan verloopt moeizaam. Hopelijk verloopt het positief en hopelijk zijn de weergoden ons gezind.

De wedstrijd a.s. zaterdag staat onder leiding van de heer Marcel Smit. De aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur.  De pupil van de week is Marley Franchimont en de wedstrijdbal is geschonken door Krens ICT Beheer.
De middag-coördinator van dienst is Aart Blanken. De kantinepresentatie kun je HIER zien.
SUCCES!