A.s. zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen “buurman” RAS. “Belangrijk” is natuurlijk het understatement” van de week, want elke wedstrijd van Loosduinen is belangrijk. Uit tegen RAS op 29 oktober speelde Loosduinen hoogstwaarschijnlijk zijn slechtste wedstrijd en werd er met 2-0 verloren na een heel gemakkelijk gegeven penalty en een tweede treffer alleen voor de statistiek.

Zaterdag moet er dus uit een ander vaatje getapt worden maar gezien het beeld van de laatste tijd kunnen we daar wel van uitgaan. De uitslagen in deze competitie zijn ons niet ongunstig gezind. En zeker als er zaterdag resultaat geboekt wordt kan er iets rustiger geademd worden.
Bart Ruwaard is na het vervelende incident van vorige week in de wedstrijd tegen Semper Altius nog niet voldoende hersteld. Wel hopen we dat hij als toeschouwer de wedstrijd bijwoont.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Johnny van Slooten; de wedstrijdbal is gesponsord door Goof en Koos en de Pupil van de Week is Mikey Veldhuizen. Aanvang 14:30 uur en de weersverwachting is gunstig dus verwachten we veel toeschouwers bij deze derby. Succes!