A.s. zaterdag staat voor het eerste elftal van S.V. Loosduinen de eerste wedstrijd van het seizoen 2022-2023 op het programma. Het is de wedstrijd tegen de buren van sportpark Ockenburgh: PGS/Vogel. S.V. Loosduinen en PGS/Vogel zijn geen vreemden voor elkaar en hebben al veel vaker tegen elkaar gespeeld in het verleden. De complexen van de verenigingen worden slechts gescheiden door het landgoed Ockenburgh. Een echte derby staat ons dus te wachten!

De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was op 9 maart 2019 met een zege voor S.V. Loosduinen: 2-1. Doelpuntenmakers waren Furkan Kaya en Melchior van der Kooi. De jonge ploeg van de trainers Paats en De Geus tekent natuurlijk voor een herhaling. Dat moge duidelijk zijn, maar hoe de verhoudingen in werkelijkheid liggen valt niet te zeggen. Benieuwd zijn we wel.

De wedstrijd vangt aan om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Robin Straub. Pupil van de week is Mohamed Elmorabit. Wedstrijdsponsor is onze hoofdsponsor ING.

Direct na de wedstrijd is er een derde helft met als motto “Wij vreten geen honing, wij kauwen Bijen”. Dat belooft dus wat.

De concept kantinepresentatie kun je HIER zien.