A.s. zaterdag staat S.V. Loosduinen 1 vs. Quick Steps 1 op het programma. Vooral bijzonder om twee redenen: 1. de wedstrijd dient zonder publiek gespeeld te worden en 2. beide teams hebben evenveel punten, zodat het bijzonder spannend lijkt te worden (S.V. Loosduinen heeft één wedstrijd minder gespeeld, maar dit terzijde). Zoals gezegd, zonder publiek; de redenen zijn bekend en dat maakt het toch wel een beetje triest. Er is nog getracht een professionele livestream te organiseren, maar dit bleek veel te begrotelijk te zijn. Elders op de site staan alle Corona-maatregelen op een rijtje. Vergewis je daar goed van.

S.V. Loosduinen zit in een nieuwe fase die vorige week tegen Duindorp S.V. gunstig is afgelopen. En vraagt naar meer. Alle signalen staan op groen; er wordt hard getraind, sfeer is goed, dus we zijn met z’n allen positief gestemd. Steun ze in ieder geval virtueel! Op Twitter proberen we iets meer dan normaal berichten te plaatsen, zodat dit de schijn heeft van een live-blog.

Onze pupil van de week is Ferdi Aydin. We hopen dat hij een leuke wedstrijd met goede afloop ziet. Scheidsrechter is dhr. Piet Opdam. De wedstrijdbal is ter beschikking gesteld door Rienstra IT Consultancy. Hoe dan ook: veel plezier.