A.s. zaterdag speelt onze vlaggenschip z’n eerste officiele wedstrijd van dit seizoen maar ook na de pandemie. In het kader van het KNVB-bekertoernooi spelen zij tegen SC Woerden 1, spelend in de 4e klasse B West 2. Een vereniging die beduidend ouder is dan de 85-jarige S.V.Loosduinen. Zij zijn opgericht op 19 mei 1919. 102 jaar oud dus! Andere tegenstanders uit deze poule zijn: SV Erasmus 1 (11 september) en Hermes DVS 1 (18 september).

Over de oefenperiode van ons eerste is eigenlijk niet veel te vertellen, in die zin, dat er geen enkele keer sprake is geweest van complete selecties. Ook bij de komende wedstrijd zullen nog beoogde basisspelers ontbreken.

Het belooft een zonovergoten Madestein te worden, waarbij we rekenen op een hernieuwde ontmoeting van ons trouwe publiek na een periode die we allemaal zo spoedig mogelijk willen vergeten. We wensen trainers, spelers, en verdere staf een bijzonder prettige middag toe.

Natuurlijk is er nog meer te doen op ons complex. In de ochtend speelt een aantal jeugdteams en ook S.V.Loosduinen 4 geeft acte de presence.

Tenslotte zij vermeld dat niet alleen respect en plezier hoog in het vaandel staan, maar ook de verantwoording om met elkaar ons complex rookvrij te houden.